Hvad er forskellen mellem Lenovo Laptop-modeller?

Da Lenovo købte IBMs personalecomputer tilbage i 2005, erhvervede Lenovo ikke bare IBMs ikoniske ThinkPad notebooks; Lenovo opnåede også de nødvendige teknologier til at lancere flere andre kategorier af bærbare computere. Lenovo klassificerede de forskellige bærbare computermodeller i serier, der hver falder ind under en af ​​de to hovedkategorier. Med undtagelse af få modeller som ThinkPad X1 Carbon har hver bærbar computer fra Lenovo et modelnavn, hvor brevet repræsenterer serien, og antallet henviser til skærmstørrelsen.

ThinkPad Laptops

Lenovo fortsætter med at bruge ThinkPad-mærket til at promovere deres premium-bærbare computere, som alle har et overlegen tastatur og byggekvalitet i forhold til de almindelige Lenovo-bærbare modeller. Disse har også en pegepind kendt som TrackPoint for præcis musemarkørbevægelse. ThinkPad-familien inkluderer robuste arbejdsstationer, som T- og W-serien, der repræsenterer de fleste 14- og 15-tommers bærbare computere sammen med den mere bærbare X-serie. Der er også nogle hybridmodeller som ThinkPad Helix, som har et aftageligt tastatur og en berøringsskærm.

Lenovo bærbare computere

Lenovos bærbare computere har et slankere design og findes i en bredere vifte af konfigurationer, der er målrettet mod almindelige forbrugere til forskellige prispunkter. Y-serien repræsenterer familiens avancerede spektrum med bærbare computere, der er optimeret til spil og multimedie, mens S-serien er mindre og udstyret med enklere specifikationer. De ældre modeller i denne kategori havde IdeaPad-branding.

Yoga bærbare computere

Lenovos Yoga-opstilling er en speciel kategori, da den består af modeller, der findes under ThinkPad og Lenovo-banneret. Hver Lenovo Yoga laptop er udstyret med en berøringsskærm og et specielt hængsel, der gør det muligt for skærmen at rotere hele vejen tilbage, så den kan bruges som en tablet. De tilføjede for nylig en ny funktion: Støbningen omkring tastaturet hæves, når hængslet er drejet 360 grader, hvilket skaber en flad overflade, der gør tabletversionen lettere at håndtere.