Hack Mac OS X Lion til at arbejde på ikke-understøttede Core Duo & Core Solo Mac'er

Mac OS X 10.7 Lion Developer Previews 1 og 2 installerer i øjeblikket ikke på ældre Mac'er med Core Duo og Core Solo-hardware, der ikke understøttes, men ved at udføre en simpel hack kan du få disse maskiner til at starte Lion.

Tilsyneladende er det eneste, der forhindrer Lion i at arbejde på disse 32-bit-Mac'er, en enkelt fil, der nemt kan fjernes, placeret her i en Lion-installation:

/System/Library/CoreServices/PlatformSupport.plist

Filen er skjult, men du kan vise skjulte filer med en standardkommando eller bare Terminal med "ls -a" kommandoen.

Alt du skal gøre er at installere Mac OS X Lion på en Core 2 Duo-maskine og flyt installationen til en Core Duo eller Core Solo-maskine, og fjern derefter PlatformSupport.plist-filen. Dette fungerer i det mindste med den første udvikler forhåndsvisning, selv om nogle MacRumors forum medlemmer noterer sig problemer, der starter med Dev Preview 2.

Hvis du vil forsøge dette, anbefaler vi at installere Lion på en separat partition, og sørg for at have en nylig sikkerhedskopiering af din Mac-harddisk, bare hvis noget går galt.

Det er ikke kendt, om den endelige udgivelse af Mac OS X Lion understøtter Core Duo og Core Solo CPU'er, men vi finder ud af sommeren.

Dette kommer via MacRumors Forums, tak for indsendelsen Eric!