Sådan blokeres nogen fra at ringe til dig i en fastnettjeneste (4 trin)

Plageopkald kan være netop det, en gener. Uanset om det er konstant telemarketingfirmaer, der ringer for at forsøge at sælge dig noget, eller hvis det er internationale opkald, der foretager undersøgelser, skal du ikke have det. Heldigvis tilbyder de fleste telefonudbydere en tjeneste, hvormed du kan blokere uønskede opkald. Hvis de opkald, du modtager, er truende, kan du overveje at tage retslige skridt, da chikane er imod loven. Kontakt politiet, hvis du er bekymret.

Trin 1

Kontakt din telefonudbyder og anmod om abonnement på opkaldsblokering. Dette kan kaldes "opkaldsscreening" eller "opkaldsafvisning" i nogle stater af udbydere af fasttelefoner.

Trin 2

Ring "* 60" på din telefon. Du kan derefter indtaste det telefonnummer, der skal blokeres, hvis du kender det, og trykke på knappen "opkald" på din telefon. Dette vil aktivere opkaldsblokering.

Trin 3

Ring til "* 80", indtast telefonnummeret og tryk på "opkald" -knappen for at slukke for opkaldsblokeringen for et telefonnummer, og det fjernes fra systemet.

Ring til "* 60" lige efter at have modtaget et generende opkald for at tilføje det sidste nummer, der ringede til dig, på din blokeringsliste.