iOS 9.2 Beta 4 og tvOS 9.1 beta 3 udgivet til testning

Apple har udgivet den fjerde beta af iOS 9.2 til brugere, der deltager i den offentlige beta-test og registrerede udviklerprogrammer. Den nye iOS 9.2 beta-bygning ankommer som 13C5075 og er kompatibel med alle iPhone, iPad og iPod touch-hardware, der kan køre anden version af iOS 9. Derudover har Apple udgivet den tredje beta-build af tvOS 9.1 til det nye Apple TV.


Brugere, der i øjeblikket kører en tidligere version af iOS 9.2 betaen, kan finde opdateringen til beta 4 i sektionen Softwareopdatering i deres Indstillinger-app. Derudover kan brugere i udviklerens beta-program downloade IPSW til den nyeste build direkte fra iOS Developer Center.

Tilsvarende kan brugere af eksisterende betas på det nye Apple TV hente den seneste opdatering fra softwaren Opdatering eller starte download fra udviklercentret og bruge iTunes og et USB-kabel til at fuldføre installationen.

IOS 9.2 synes primært fokuseret på vedligeholdelse og fejlfinding, da der ikke er kendte nye vigtige funktioner eller væsentlige tilføjelser til udgivelsen. 9to5mac bemærker, at den nye version har arabisk sprogstøtte til Siri og understøtter en AT & T-funktion kaldet NumberSync.

IOS 9.1 er i øjeblikket den senest tilgængelige endelige build af iOS til iPhone, iPad og iPod touch. På en beslægtet note blev en ny build af iOS 9.1 udgivet i dag specifikt til iPad Pro-brugere, men i betragtning af den mindre stigende forskel i buildnumre er det sandsynligvis en simpel fejlfinding, hvis noget bemærkelsesværdigt.

Separat vil Mac-beta-testere finde OS X 10.11.2 beta 4 også tilgængelig for at downloade og installere.