Advarsel! Obskure Snow Leopard bug sletter hele brugerkonti!

Dette er en advarsel til alle Snow Leopard-brugere, være opmærksom på, at en noget uklar Snow Leopard-fejl sletter ALLE DATA fra en brugerkonto, yikes! Dette vil sandsynligvis IKKE påvirke dig, men hvis du er en Snow Leopard-bruger, skal du forstå fejlen og konsekvenserne. Ifølge CNET:

"Når du logger ind på gæstekontoen på deres Mac først og derefter logger ind på deres normale konto, finder nogle brugere, at alle deres data mangler, og deres konti er nulstillet."

Tilsyneladende er Apple opmærksom på dette problem, og det er ikke særlig udbredt (det tyder på, at det ikke sker hele tiden), men i hvert fald bør Snow Leopard-brugere beskytte sig selv og IKKE bruge gæstekontoen for tiden! Jeg er sikker på, at Apple vil frigive en fejlrettelse ret hurtigt, da dette er ved at få nogle mainstream presse rundt på nettet.

Hvis du har kørt ind i dette problem, og du er freaking ud, kan du tjekke denne side på CNET for en mulig løsning til gendannelse af data.

Personligt elsker jeg Snow Leopard, og de eneste problemer, jeg har haft, er problemer med trådløse Snow Leopard-forbindelser.