Sådan låser du din telefon op, hvis du glemmer din adgangskode

Mobiltelefoner indeholder personlige oplysninger såsom tekstbeskeder, fotos, videoer, tidsplaner og telefonnumre til dine venner og familiemedlemmer. Hvis du er bekymret for, at nogen stjæler din telefon eller bruger den uden din tilladelse, har du muligvis aktiveret adgangskodebeskyttelse. Når adgangskodebeskyttelse er aktiveret på en mobiltelefon, kan telefonen ikke bruges til at foretage eller modtage tekster og opkald, før du indtaster en adgangskode. Hvis du er den autoriserede bruger af telefonen, bør det ikke være svært for dig at få adgang til din telefon igen efter at have kontaktet din tjenesteudbyder.

Forsøg at bruge din telefon som normalt. Meddelelsen "Indtast adgangskode" eller "Indtast kode" vises.

Prøv at huske din firecifrede kode, og lav et par forsøg. Brugere opretter normalt deres egne koder, så prøv at bruge numre som dit fødselsår eller de sidste fire cifre i dit CPR-nummer. Tryk på "OK" efter at have skrevet hver kode.

Indtast "1234," "1111" eller de sidste fire cifre i dit telefonnummer, hvis du stadig ikke kan huske din kode. Disse numre bruges undertiden af ​​tjenesteudbydere som standard oplåsningskoder. Tryk på "OK" efter hvert forsøg.

Brug en vens telefon eller en betalingstelefon til at kontakte din tjenesteudbyder, hvis du stadig ikke kan låse din telefon op.