Hvad er Veetle TV?

I 2008 mødtes en gruppe Stanford-studerende for at danne Veetle, som er en live streaming-, visnings- og udsendelsestjeneste. Veetle tilbyder to typer plugins, hvoraf den ene kaldes Veetle TV. Veetle TV fungerer som et plugin til internetbrowsere og giver dig mulighed for at se live streaming HD-videokanaler. Veetle TV fås også som en app til iOS- og Android-operativsystemer. I øjeblikket er Veetle-plugins ikke kompatible med Mac OS og Safari-webbrowseren.

Beskrivelse

Du kan downloade Veetle TV fra Veetle-webstedet eller som en app fra Apple Store og Google Play. Når du har installeret Veetle TV på din pc, tablet eller smartphone, kan du se videoer, der dækker en række forskellige emner og interesser. For eksempel kan folk være vært for podcasts, vise deres musikoptræden, filme en dag på stranden, optage fodboldøvelser, dele videooptagelser af bryllupper og fødselsdagsfester eller vise verden de nyeste tricks, som deres kæledyr har lært.

Veetle Broadcaster

Upload af videoer på Veetle er muliggjort med det andet tilgængelige Veetle-plugin, Veetle Broadcaster. Med dette plugin kan du vælge at være mere end bare en tilskuer. Du kan også uploade videoer og dele dem med et publikum, som Veetle anslår til over 10 millioner seere om måneden.