Hvordan foretager jeg fejlfinding af et Remington Digital Game Scouting Camera?

Dyreliv feeder producent Remington leverer et digitalt spil spejderkamera det kalder DGx5.0. Enheden indeholder 32 MB intern hukommelse, som kan suppleres med et SD (sikret digitalt) kort. Kameraet tager 5,0 megapixel billeder ved hjælp af infrarød eller strobe-flash. Problemer med kameraerne kan relateres til det glødende strobe flash - spooking spil; og til den infrarøde flash - manglende rækkevidde og ingen farve. Problemer med kameraerne kan afhjælpes ved at følge nogle fejlfindingstrin.

Trin 1

Indstil blitzen til glødelampen, hvis spillet ikke vises i fremviseren. Glødelampen tilføjer farve og øger rækkevidden til 30 fod. Indstillingen for flashen kan dog skræmme spillet. Indstillingen for infrarød flash skyder kun i sort og hvid og har mindre rækkevidde, men flashen er usynlig - den er ude af den frekvensblok, der er synlig for øjet - så den vil ikke spooke spillet. Indstil blitzen til infrarød, hvis spillet forsvinder efter den første flash, og du kan montere kameraet tæt nok på det indlysende spilfodringsområde.

Trin 2

Monter kameraet 15 til 20 fod fra indlysende fodringsområder, hvis billederne er af dårlig kvalitet. Se efter trampet græs, tryk eller vandkilder. Monter kameraet, så det ikke peger mod solen. En god position for kameraet er fra taljehøjde til armlængde over dit hoved på et træ.

Udskift batterierne, hvis Remington Digital Game Scouting Camera ikke tager billeder på trods af indstillinger for den aktive periode og kameraforsinkelse inden for de parametre, du vælger. Batterierne kan være brugt op, hvis kameraet ikke fungerer inden for disse parametre. Lås vejrbestandigt etui efter udskiftning af batterierne, hvis det regner, eller hvis du forventer regn.