Starcraft 2 Mac Demo udgivet

Det populære real-time strategispil Starcraft 2 har nu en demoversion til rådighed for Mac-brugere. Du kan måske tjekke systemkravene fra Starcraft 2 Mac før du får demoen, men det er sikkert at sige, at jo nyere din Mac jo bedre den vil køre.

Download Starcraft 2 Demo til Mac

Du kan downloade Starcraft 2 Mac demo på Blizzards BattleNet-side. Du behøver ikke en Battle.net-konto, men du skal udfylde dit navn, din e-mail-adresse og fødselsdatoen for at få Blizzard downloader-appen, som installerer Mac demo til dig (det samme for Windows også, for den sags skyld ).

Demoen tilbyder de første tre missioner i kampagnen og solo skirmish play som Terran vs Terran, der er ingen tidsbegrænsninger, men det ser ud til, at der ikke er nogen støtte til multiplayer-spil i demoen.

Selvfølgelig kan du altid bare købe den fulde version af Starcraft II: Wings of Liberty fra Amazon for $ 10 off, ville jeg være imponeret, hvis du kunne spille demoen og ikke blive grundigt suget ind i det vanedannende gameplay. Multiplayer er endnu mere vanedannende end singleplayer-kampagnen.