Sådan fejlfindes en Memorex ekstern DVD-brænder

Inden interne DVD-drev blev standard på de fleste stationære og bærbare computere, var eksterne DVD-brændere de rigtige enheder til brænding af diske. De er stadig i dag for computere, der ikke har et sådant drev. Memorex er et firma, der fremstiller eksterne DVD-brændere. Hvis brænderen ikke fungerer nøjagtigt som den skal, skal du kigge efter grundlæggende løsninger, inden du tager mere drastiske forholdsregler.

Trin 1

Sørg for, at netledningen er tilsluttet sikkert og sat i stikkontakten. Tryk på "Power" -knappen for at se, at strømindikatoren lyser. Manglen på en korrekt strømforbindelse kan være årsagen til, at drevet ikke fungerer eller ikke genkendes af computeren. Det kan også være årsagen til, at diskskuffen ikke åbnes, når du trykker på "Skub ud".

Trin 2

Kontroller interfacekabelforbindelsen mellem brænderen og computeren, uanset om det er "IEEE 1394" eller "USB 2.0", hvis brænderen er tændt - men ikke genkendes af computeren. Sæt kabelstikket i den relevante port igen, eller genstart computeren for at se, om problemet er løst.

Trin 3

Sørg for, at DVD-brænderen eller dens DVD-skriveprogram ikke bruges i øjeblikket, hvis strømindikatoren lyser, men diskskuffen ikke åbner. Følg alle trin på skærmen med softwaren for at annullere den aktuelle handling, eller luk programmet, så du kan skubbe disken ud. Hvis diskskuffen åbnes, når computeren tændes, skal du også lukke enhver kørende applikationssoftware og genstarte computeren.

Trin 4

Indsæt en papirclips i det manuelle skubhul på frontpanelet under diskbakken for at åbne bakken, når drevet ikke er tændt, eller som en sidste udvej, når det nægter at skubbe en disk ud.

Trin 5

Kontroller DVD-disken, hvis bakken åbnes uden at blive bedt om det. Var det anbragt korrekt - og med forsiden opad - på bakken? Er det støvet eller snavset? Rengør og genindlæs disken, og prøv igen. Prøv en anden disk, hvis den sker igen. Hvis det ikke er en genskrivbar disk (DVD-RW eller DVD + RW), skal du kontrollere, om den ikke allerede er skrevet ved at lægge den i en DVD-afspiller eller DVD-ROM-drev.

Trin 6

Sørg for, at du bruger software til DVD-skrivning - helst den, der ledsager din Memorex DVD-brænder -, der er kompatibel med enheden. At have flere DVD-brændingsprogrammer installeret kan også påvirke ydeevnen i visse tilfælde.

Kontroller USB-indikatorlampen på bagpanelet på brænderen, hvis du bruger en USB-forbindelse, og disken vil ikke skrive eller skrive med en hastighed, der er meget langsommere, end du indstiller den til. Et grønt lys angiver en USB 2.0-forbindelse, og et rødt lys angiver USB 1.1. Din computer og den pågældende USB-port skal have USB 2.0-kapacitet, før brænderen kan fungere korrekt med denne forbindelse.