Sådan søger du venner efter skole på Facebook

Facebook er et værktøj, der giver dig mulighed for at holde kontakten med mennesker, du møder i dit daglige liv, såvel som dem, som du plejede at interagere med regelmæssigt, men måske har mistet kontakten. En anden måde Facebook forbinder folk på er ved at lade tidligere klassekammerater komme i kontakt med hinanden. Brug en af ​​flere søgestier på Facebook for at finde venner ved hjælp af navnet på den skole, du har gået på.

Trin 1

Find venner fra din skole ved hjælp af Facebooks "Klassekammeratssøgning". Klik på "Venner" i sidebjælken, der løber langs dit Facebook "Nyhedsfeed", klik på "Find venner", og klik på knappen "Find" ud for "Andre værktøjer." Klik på den indstilling, der giver dig mulighed for at finde venner fra alle skoler, du viser, for udelukkende at søge efter venner inden for disse netværk.

Trin 2

Brug din skoles navn til at indsnævre en liste over potentielle kampe for din ven, hvad enten kombinationen af ​​hendes for- og efternavn er populær - eller hvis du simpelthen ikke kan huske hendes efternavn og vil vælge blandt de mennesker, der er sammen med hende fornavn, der deltog i din skole. Indtast navnet i Facebooks "Søg" -felt og klik på "People" i venstre side af dine resultater. Klik på "Uddannelse" i rullemenuen, skriv navnet på din skole, og klik på "Filtrer".

Søg efter venner på din skoles "Like" -side. Skriv navnet på din skole i Facebooks "Søg" -felt og klik på "Enter". Klik på "Synes godt om" for at kunne lide din skole, hvis du ikke allerede har gjort det. Gennemse listen over andre, der "synes godt om" siden for at se, er dine venner blandt dem.