Sådan konfigureres routere

Få mest muligt ud af din bredbåndsforbindelse ved hjælp af en trådløs router. Routere tillader flere computere at tilslutte for internetadgang, og de genererer også et trådløst internetsignal til lokal adgang. Uanset om du spiller online eller fildeling, er en trådløs router et vigtigt internetværktøj.

Tilslut routeren til kilden til din internetforbindelse - bredbåndsmodemet eller en aktiv vægforbindelse. Kør et Ethernet-kabel fra kilden til WAN-porten på bagsiden af ​​routeren, og slut derefter din computer til routeren via ethernet-kablet - sæt det i en LAN-port på routeren.

Åbn Internet explorer på din computer, og indtast 192.168.1.1 i adresselinjen, og tryk derefter på enter. Indtast "admin" i feltet mærket "adgangskode" og klik på knappen "OK"; ignorere feltet "Brugernavn".

Beskyt altid dit netværk. Klik på feltet mærket "Administration" og indtast en adgangskode i felterne. Gør adgangskoden unik for at hjælpe med at modvirke freeloaders forsøg på at bruge din båndbredde. Gem dine fremskridt.

Klik på fanen "trådløs" og gå til overskriften mærket "Grundlæggende trådløse indstillinger." Indtast et navn til dit netværk i feltet "Trådløst netværksnavn", og gem derefter dine fremskridt.

Vælg "WEP" i feltet "Sikkerhedstilstand", og klik inde i 1 boble, så indstil din standardtransit. indstil din "Webkryptering" til "128 bit 26 hexadecimale cifre", og klik derefter på generer-feltet. Gem dine indstillinger og fortsæt til næste side.

Indstil din "Sikkerhedstilstand" til "WPA Pre-Shared Key" og dine "WPA-algoritmer" til "TKIP." Indtast din WPA-nøgle i feltet, og gem dine indstillinger.