Sådan tilberedes du Prime Rib på en Farberware indendørs grill

Prime rib smager lækkert, når det er langsomt ristet. Brug af en indendørs rotisserie-grill forbedrer kødets smag, fordi den konstant roterer og holder kødets juice inde. At lave en prime ribben steg med en Farberware indendørs grill kræver ikke ekspert madlavning færdigheder eller specielle monteringskrav. Den indendørs røgfri grill gør det muligt at præsentere lækker langsomstegt prime ribben til dit næste specielle måltid.

Trin 1

Gnid den primære ribben med et udvalg af krydderier og krydderier. For yderligere at forsegle kødets smag, gnid det med et tyndt lag havsalt.

Trin 2

Fjern spydet fra Farberware-grillen, og drej en af ​​enderne af den.

Trin 3

Skub spyden i længderetningen gennem midten af ​​hovedribben. Skub steken til midten af ​​spydet. Skub de spidsede modhager fra hver ende af spydet til hver ende af steken i midten af ​​spydet. Skub dem fast i kødet for at forankre det.

Trin 4

Sæt spidsen i igen, og læg den derefter tilbage i sin vogn på grillen.

Tilslut den indendørs grill. Fjern grillristen, og indsæt drypskålen, der følger med grillen. Dette fanger kødets dryp, når det koger. Udskift grillristen. Juster temperaturen til 325 grader F. Steg hovedribben i cirka fire timer, eller indtil den opnår en intern temperatur på 158 til 160 grader F.