Mac Setup: Arbejdspladsen for en Expat Teatralproducer

Denne uge byder vi på den store Apple-opsætning af Theatrical Producer Toby S., som humoristisk deler nogle af de udfordringer, som expats står overfor, mens han arbejder og bor i udlandet i en nation fyldt med forfalskede gadgets og falske alt. Men Macs er alle rigtige, så lad os dykke lige i en lære lidt mere i dette underholdende overblik:

Fortæl os lidt om hvad du gør, og hvordan denne opsætning kom til at være

Må ikke dræbe mig ... Jeg var manager hos Microsoft i begyndelsen af ​​1990'erne. ... rullende i 25 år .... og jeg har brugt 25 år som teatralsk producent (Broadway, West End og i hele Asien), skiftede jeg til Apple i et helt par år siden, fulgt op med løbende opdateringer, virus, driverproblemer og en generel følelse af at altid kæmpe for at holde Pc'ens netværk og samarbejde. Startet med et par MacBooks plus iPhone og iPad, og blev forelsket i Apple enkelhed integreret hardware / software.

Siden da har jeg skabt en 100% Apple-løsning, der giver mig mulighed for at basere mig i fjerntliggende omgivelser i Shanghai, Kina (jeg rejser meget), men hold tæt kontakt med USA og London og Australien via internettet med en blinket router med 24/7 VPN (at omgå / springe over China's Great Firewall) og forskellige Mac-løsninger til at køre mit kontor og husstand.

Synes lidt Apple overkill, så lad mig forklare, at der bor i Kina uden adgang til engelske versioner af næsten alt, og det meste er falsk, jeg plejer at købe Apple-varer i udlandet og bringe det tilbage til Shanghai, der strækker sig på udskiftningsudstyr.

Hvilken hardware udgør din Apple-opsætning?

Mit hjemmekontor i Shanghai består primært af følgende:

Primær hardware

 • iMac 27 " (slutningen af ​​2012 - fuldt lastet)
  - Min primære computer til email, budgettering og konceptplanlægning
 • MacBook Pro Retina 13 " (2014 - fuldt lastet)
  - Min bærbare computer til rejser og forretningsmøder. Dybest set bruger DropBox til at dele alle aktuelle filer
 • Macbook Pro 13 " (2011 - fuldt lastet)
  - Min kinesiske baserede medieserver (kan ikke få engelsk tv eller film, så bruger Apple Remote Disc til dvd'er, iTunes musiksamling og AppleTV streaming gennem mit hjem
 • Apple TV (5 i alt - stue, 2 soveværelser, hjemmekontor og en rejse en for hoteller)
  - For højt engelsk film og tv for at irritere vores kinesiske naboer, og for mig at drømme om klar luft, blå himmel, velsmagende mad og engelsk
 • iPhones, iPads osv. ... (alle nyeste iPhone 6+, 6 eller 5S, iPad / iPad Mini til globale, indenlandske Kina og rejse brug)
  - For ultrasynkroniseret bærbarhed af min Evernote, dropbox, wechat, nøgle video / musikfiler og lejlighedsvis et telefonopkald

Tilbehør hardware

 • WD MyCloud EX4 12TB NAS
  - Cloud-baseret lagring på ca. 2tb centrale nøglefiler, resten som Time Machine for netværket.
 • TerraMaster F4 8tb USB eksternt drev
  - Hurtig Time Machine backup af min iMac og DropBox.
 • WD MyBook 4tb USB eksterne drev (3 i alt - 2 i brug, jeg sparer til nødsituation)
  - En til min musiksamling (over 5.000 cd'er digitaliseret). Den anden til filmklip - Broadway / West End musikaler hovedsagelig.
 • WD MyBook Thunderbolt Duo 8. eksterne drev
  - Til min DVD-samling - tv-shows og film.
 • Canon CanoScan LIDE
  - For det meste for at scanne kinesiske kontrakter og OCR for at læse den hilariske oversættelse og latterlige klausuler.
 • HP Color LaserJet CP1518ni
  - Hovedsageligt til udskrivning af engelske og kinesiske kontrakter, der senere ignoreres af kinesiske forretningspartnere.
 • iHome AirPlay Speaker
  - For showtunes blaring i Shanghai for at irritere alle omkring mig, og giv mig følelsen af ​​NYC.
 • ASUS RT-AC68U Router blinket med Astrill VPN
  - Den eneste ikke-Mac, men vigtigste enhed, der giver os mulighed for at hoppe over China's Great Firewall, men vi brugte en udenlandsk it-specialist til at blinke ROM'en ved hjælp af en engelsk ROM med indbygget Astrill VPN for at få adgang til udenlandske tjenester (f.eks. som google, youtube, facebook osv. ..)
 • Apple Airport Extreme (2 af dem)
  - At bringe normaliteten af ​​et godt netværk til vores hjem og hjemmekontor, med alt tilbage til Mac-funktioner og lethed i ledelsen.
 • Apple Airport Express (4 af dem)
  - For at udvide WiFi til hårdt at nå hjørner af den kinesiske bygning med 18 "betonvægge (bygget til at modstå japansk luftangreb formentlig) og at rejse med os til hoteller.
 • Kinesisk UPS
  - At give ca. 45 minutters batteristrøm til alle enheder på mit kontor, når den kinesiske bygningskraft stopper (ofte)

(Klik for at forstørre den detaljerede overlejringsvisning af Mac-opsætningen)

Hvilke apps og software bruger du oftest? Alt hvad du ikke kan undvære?

Alle computere er indlæst med engelske versioner af Microsoft Office, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premier, iTunes, Aperture sammen med WeChat Desktop og Evernote.

Evernote synkroniserer mellem alle enheder og computere problemfrit og lister alle taxaadresser på kinesisk til alle steder, hvor vi ønsker at gå til i de fleste byer i Kina - en livredder til at håndtere generelt næsten blinde kinesiske taxichauffører - viser dem min iPhone med en lys Kinesisk adresse får mig som regel, hvor jeg vil hen. WeChat bruges som mit primære kommunikationsværktøj, messaging, øjeblikke, VOIP globalt, video, fotodeling og fil afsendelse mv..

Har du nogle råd, du gerne vil dele?

Anbefaling til de, der elsker IT, overvejer et skridt til Kina .... Gør ikke. Det er dyrt og en daglig udfordring at arbejde rundt, sammen med afskyende langsomt alt ....

 • Største IT-peeve ... for et par år siden forsøgte jeg at oprette online banking med min lokale (store) kinesiske bank - jeg fandt ud af det for at gøre det, jeg skulle kun bruge en FAKE kinesisk version af Windows XP sammen med en Kinesisk pc og kun grænseflade på kinesisk.
 • Anden største IT-peeve ... super langsom internet (jeg har en 50mb Fiber Optic linje ind i hjemmet, men den rigtige downloadhastighed er tættere på 7mb, upload omkring 3mb. Dette kombineret med blokering / forbud mod næsten alt udenlandsk - alt google, gmail, youtube, Facebook, NYtimes.com, BBC.co.uk osv. Osv. Osv. ..
 • Tredje største IT-udfordring ... ikke bukke under for falske markeder, falsk software, falsk hardware osv ... enhederne er super billige, se autentiske - selv med fantastiske anti-IP-hologrammer, men hvem ved hvad der sker under overfladen.

Med min nuværende opsætning føler jeg undertiden, at jeg er overalt, men i det kinesiske fastland. For mig er det et sted for ensomhed og produktivitet.

-

Det er din tur! Har du en interessant Apple-arbejdsstation eller Mac-opsætning, du vil dele med OSXDaily? Så tag et par billeder af høj kvalitet, svar på nogle spørgsmål om dit setup og hvordan du bruger gearet, og send det videre! Du kan gå her for at komme i gang, og hvis du ikke er helt klar til at dele din arbejdsstation endnu, kan du gennemse tidligere Mac-opsætninger her, der er mange gode skriveborde derude!