iWatch har flere sundheds- og fitness sensorer, ifølge WSJ

Apples kommende smartwatch vil omfatte flere sundhedsfølere og kommer i forskellige skærmstørrelser, ifølge en ny rapport fra Wall Street Journal. Specifikt "Den nye håndledningsenhed fra Apple vil omfatte mere end 10 sensorer, herunder dem, der sporer sundhed og fitness" ifølge WSJ.


Den nye rapport kommer varmt ud af helbrederne af et Reuters-stykke, der udtalte, at den såkaldte iWatch vil omfatte en impulsføler og trådløse opladningsfunktioner. Mens Reuters nævnte, at iWatch vil have et 2, 5-tommers berøringsskærmbillede, antyder den nye Wall Street Journal-rapport ellers, at "smartwatchen sandsynligvis kommer i flere skærmstørrelser, den ene person er bekendt med sagen", selv om de også er forsigtige med at " nøjagtige specifikationer "bliver stadig færdiggjort af Apple.

Separat viser en ny rapport fra 9to5mac, at Apple arbejder med bemærkelsesværdige professionelle atleter for at teste fitnessfunktionerne i iWatch, herunder flere populære professionelle basketball- og baseballspillere.

(Konceptbilleder af en Apple-smartwatch med Siri via 9to5mac, sandsynligvis ikke repræsentativ for den aktuelle enhed eller hardware)

Ryger om kommende Apple-produkter har en tendens til at følge et ret forudsigeligt kursus, med de første rapporter, der trickler ud af forskellige mindre pålidelige kilder, inden de bekræftes af store nyhedsorganisationer, og iWatch synes at følge den samme definerede vej.
Apple forventes at starte iWatch-enheden i oktober i år.