Den bedste internetbrowser til Windows 98

De fleste aktuelle udgivelser af webbrowsere, såsom Internet Explorer (IE), Firefox og Chrome, understøtter ikke Windows 98 (Chrome gjorde det aldrig). Hvis du ikke er tilfreds med de ældre browserversioner, er der alternative webbrowsere designet til at blive brugt på en række forskellige platforme, herunder Windows 98.

Ace Explorer

Ace Explorer er en lille (det tager meget lidt plads på harddisken) webbrowser designet til at give funktionalitet svarende til andre større browsere. Browseren indeholder en pop op-blokering, en hurtig søgefunktion svarende til den, der tilbydes af IE og Firefox og en indbygget funktion til automatisk at oversætte sider på fremmedsprog. Browseren tilbydes gratis, selvom donationer er velkomne. De versioner af Windows, som denne browser understøtter, er Windows 98, 2000, ME og XP.

TheWorld Browser

Et lille alternativ til større browsere (som Ace, det tager relativt lidt diskplads), TheWorld Browser understøtter alle versioner af Windows fra Windows 98 gennem Windows Vista. For at sikre kompatibilitet bruger browseren IE-motoren og bruger den i baggrunden. Visningsoplevelsen sker dog gennem TheWorld Browser, og den tilbyder nogle funktioner, som muligvis ikke findes i IE. For eksempel tilbyder browseren en "multi-threaded" funktion, der kører forskellige websider separat, så hvis en side ikke reagerer, skal browseren fortsætte med at arbejde.

Fra af en

Off by One understøtter Windows helt tilbage til Windows 95. Med understøttelse af alle efterfølgende versioner af Windows gennem XP tager Off by One-browseren kun 1,2 MB RAM, og den tilbyder browsing med faner, som det ofte findes i andre, bedre -kendte browsere. Off by One tilbydes gratis for alle, der er interesserede i at bruge det.