Apps forsvinder fra iPhone eller iPad? Prøv dette Fix!

Har du nogensinde fundet ud af, at apps forsvinder fra din iPhone eller iPad? Måske har du ikke brugt en bestemt app om et stykke tid, men du ved sikkert, at du downloadede det til din iOS-enhed, men når du kigger efter den pågældende app, mangler den.

Selvom det helt sikkert er muligt, at du har slettet iOS-appen og glemt det (eller nogen andre gjorde det, og ikke informerede dig), er der en anden mere sandsynlig mulighed for, hvorfor apps tilsyneladende forsvinder fra en iOS-enhed ud af det blå, og det er faktisk en funktion af iOS system software.

Den sandsynlige årsag til, at dine apps forsvinder fra en iPhone eller iPad? En funktion kaldet Offload Ubrugte Apps.

Mange brugere har aktiveret Offload Ubrugte Apps på deres iPhone eller iPad, fordi deres iOS-enhedens lagringsindstillinger anbefaler at aktivere funktionen, eller de har slået det på sig selv for at frigøre lagerplads på deres enheder. Selvfølgelig er en bivirkning af dette, at det kan medføre, at ubrugte (eller de mindst anvendte) apps automatisk fjernes fra iPhone eller iPad for at lette lagringspladsbegrænsninger.

Sådan stopper du Apps, der forsvinder fra iPhone eller iPad ved tilfældige

Sådan deaktiverer du systemindstillingen, der kan få apps til at forsvinde fra en iOS-enhed tilsyneladende tilfældigt, når lagerpladsen er stram:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad
  2. Gå til "iTunes & App Store"
  3. Rul ned og find "Offload Ubrugte Apps" og skift denne switch til OFF
  4. Afslut ud af ASettings

Du vil sandsynligvis gerne lancere App Store og derefter genoprette eller genindlæse, hvad de manglende app (er) var, du leder efter. Tilgangen til at få slettede apps tilbage er det samme, om de forsvandt tilsyneladende tilfældigt ved hjælp af Offload Apps, eller hvis de blev slettet direkte.

Men fremadrettet sletter apps ikke længere automatisk sig selv. I stedet skal du enten afinstallere apps selv eller aflade apps selv eller finde en anden måde at frigøre lagerplads på enheden.

Både de automatiske og manuelle "Offload Unused Apps" funktioner i iOS er utroligt nyttige, men hvis du finder det for aggressivt og fjerner apps, som du skal bruge - selvom disse apps bruges sjældent - så er det en bedre mulighed måske for at deaktivere den automatiske aflastningsfunktion og i stedet stole på manuelt brug af Offload Apps-tricket i iOS, når som helst, når du er i et lagringsbinder eller som nævnt ovenfor kun leder efter en alternativ løsning til lagringshåndtering.

Selvfølgelig er der andre grunde til, at apps kan synes at forsvinde eller forsvinde fra en iPhone eller iPad, men for de fleste brugere af moderne iPhone og iPad-enheder med ny iOS-systemsoftware er Offload Apps årsagen. Den næste mest sandsynlige årsag sker normalt efter en systemgendannelse eller en enhedsmigration, hvor nogle gange apps ikke flyttes over til den nye enhed eller ikke automatisk gendannes og geninstalleres på enheden under den proces.

Prøv alligevel at deaktivere automatisk aflæsning af ubrugte apps, det kan meget godt løse dit forsvindende app-problem, og forhåbentlig forsvinder dine apps ikke længere fra iPhone eller iPad nu, da den er deaktiveret. Hvis du har en anden løsning eller relevant erfaring med at forsvinde apps i iOS, kan du dele dine erfaringer og løsninger i kommentarerne nedenfor!