OS X 10.10.4 Beta 6 Udgivet til test

Apple har udgivet den sjette beta af OS X Yosemite 10.10.4 til Mac-brugere, der deltager i udvikleren og de offentlige beta-programmer.

Den nye bygning ankommer version 14E36b og kan downloades fra Mac App Store-opdateringerne som normalt, forudsat at brugeren er optaget til at modtage beta-software eller i øjeblikket kører en tidligere betaversion. Udviklere kan også få adgang til downloadet via Apple Developer Center.


OS X 10.10.4 ser ud til at være primært fokuseret på fejlrettelser og løse forskellige problemer, der påvirker Macs med OS X Yosemite, og måske er den mest bemærkelsesværdige under-the-hood-ændring, der er en retur af mDNSResponder, der erstatter den problematiske Discoveryd Networking Daemon. Denne tilpasning kan betyde en løsning for langvarige netværksproblemer, som nogle OS X Yosemite-brugere fortsat har oplevet, til trods for flere OS X 10.10.x-udgivelser med det formål at adressere dem.

Selv om Apple ikke har nævnt en bestemt tidslinje for OS X 10.10.4, der skal gøres tilgængelig for offentligheden, går beta-processen typisk gennem flere udgivelser, inden en endelig offentlig version distribueres. At være den sjette beta-bygning på 10.10.4 kunne tyde på, at OS X 10.10.4 vil være tilgængelig for alle brugere snarere snarere end senere.

OS X Yosemite og yderligere 10.10.x udgivelser er sandsynligvis i vedligeholdelsesmodus som fokus skifter til den næste store revision af OS X, der hedder "El Capitan" og udgave 10.11, som vil blive udgivet senere på året om efteråret.