Sådan kommer du ud af en DIRECTV-kontrakt

Som de fleste satellitselskaber kræver DIRECTV sine kunder at indgå en kontrakt, når de tilmelder sig tjenesten. Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på tjenesten, skal du opsige din kontrakt. Hvis du er en DIRECTV-abonnent, er der nogle måder at komme ud af din DIRECTV-aftale.

Kend betingelserne i din kontrakt. De fleste DIRECTV-kontrakter kræver en forpligtelse på 18 til 24 måneder. Hvis du opsiger i løbet af kontraktperioden, vil du blive opkrævet et afbestillingsgebyr. Hvis du annullerer, efter at din kontraktperiode er gået, vil du ikke blive opkrævet et annulleringsgebyr.

Vær opmærksom på, at DIRECTVs afbestillingsgebyrer kan være stejle. Hvis du har standardudstyr, kan du blive opkrævet så meget som $ 360 for tidlig annullering af kontrakt fra 2010. Hvis du har avanceret udstyr, såsom HD-modtagere, kan du blive opkrævet op til $ 480 for tidlig annullering. Dit afbestillingsgebyr kan variere alt efter din kontraktplan, uanset om du lejer eller ejer udstyret, og hvor tidligt du annullerer det.

Ring til DIRECTV og bede om at tale med nogen angående opsigelse af din kontrakt. Virksomheden tillader ikke dig at annullere tjenesten online, så du bliver nødt til at ringe. Vær fast omkring annullering; kundeservicemedarbejderen kan prøve at få dig til at blive.

Bed om at tale med en krybbe, hvis kundeservicemedarbejderen har svært ved at annullere. Skriv ned navnene på alle de personer, du taler med, hvis du har brug for at henvise til disse oplysninger senere.

Forespørg om mulighederne for at reducere afbestillingsgebyret. Hvis du ønsker en anden tjeneste hos virksomheden, såsom satellittjeneste, der leveres sammen med din telefonudbyder, kan repræsentanten muligvis tilbyde dig en reduktion eller tilbageførsel af dit afbestillingsgebyr.

Returner dit udstyr til DIRECTV, hvis du leasede det. Hvis du ikke returnerer modtagerne, debiterer DIRECTV dig muligvis fra $ 55 til $ 470 pr. Modtager fra og med 2010.

Tips

Overvåg dine kreditkortopgørelser, når du har opsagt din kontrakt for at sikre, at du ikke bliver opkrævet betaling for service, du ikke længere får, og at du ikke bliver opkrævet noget for udstyret, hvis du har returneret det.