Sådan blokeres begrænsede opkald på en mobiltelefon

Lejlighedsvis bliver det nødvendigt at blokere telefonnumre fra at ringe til din mobiltelefon. Dette kan skyldes en ændring i personlige relationer eller en kollegas eller medarbejders overbrug af en personlig mobiltelefon. Det kan også skyldes trussel eller ubehagelige telefonopkald fra en person. Blokering af numre er en ret simpel proces, der gør det muligt ikke længere at modtage opkald via telefonen, men i stedet sendes direkte til telefonsvareren.

Få adgang til listen "Seneste opkald" på din telefon. Ved ofte at trykke på den grønne "Opkald" -knap, når ingen ringer, vises skærmbilledet "Seneste opkald".

Rul til det nummer, du vil føje til listen over begrænsede opkald. Vælg "Indstillinger" på din telefon. Det skal vises nederst på skærmen over den knap, du skal trykke på for at vælge den.

Rul gennem menuen "Indstillinger", indtil du når "Føj til afviseliste". Tryk på knappen med ordet "Vælg" over sig. Der skal vises en meddelelse, der angiver, at nummeret er blevet føjet til afviselisten.

Advarsler

Du vil stadig være i stand til at modtage sms'er og telefonsvarer, men din telefon ringer ikke længere først. Sørg for at dokumentere og gemme kopier af uhensigtsmæssige tekstbeskeder eller telefonsvarer til støtte for politiet eller retssager, hvis det er nødvendigt.