Opsæt Apple Pay på iPhone

Apple Pay er en kontaktløs betalingsplatform, der er ny tilgængelig for iPhone 6-brugere. Det fungerer godt og er utroligt simpelt; Når du har tilføjet et kort til Apple Pay, skal du bare bølge din iPhone over en Apple Pay-kompatibel NFC-betalingsterminal for at betale for det, du køber. IPhones indbyggede TouchID-sensor fungerer som en ID-mekanisme for at forhindre uautoriseret brug, og du behøver aldrig at trække et kredit- eller betalingskort ud, når det er konfigureret. Og ja, det virker så godt, når du har det setup, og det er det, vi skal dække her.

For at bruge Apple Pay skal du mindst iOS 8.1 eller nyere på en iPhone mindst som ny eller nyere end iPhone 6 eller iPhone 6 Plus (de nyeste iPhone-modeller har NFC-betalingschips, ældre modeller ikke) og en Apple Pay-kompatibelt kredit- eller betalingskort. Bemærk, at du kun har brug for kortet en gang til installationsformål, efter at du kan efterlade det. Understøttede kort varierer, men Apple opretholder en liste over banker og bankkort, der understøtter funktionen. Listen nedenfor er aktuelt fra nu, men det er sikkert at ændre, da flere banker tilføjer ekstra kortsupport. For nu, lad os fortsætte med at oprette og tilføje kort til Apple Pay på iPhone.

Tilføjelse af et kort til Apple Pay på din iPhone

Fik et kompatibelt kredit- eller betalingskort, moderne iOS og en ny iPhone? Du er god at gå, resten er et stykke kage:

  1. Åbn Passbook-appen og tryk på "Indstil Apple Pay"
  2. Vælg "Tilføj et nyt kredit- eller betalingskort"
  3. Udfyld ikke noget, du kan gøre det automatisk med din iPhone kamera ! Få dit kredit- / betalingskort ud og læg det i rimeligt lys belysning, og klik derefter på kameraikonet ved siden af ​​"Kortnummer" og linj alt op, giv det et øjeblik at genkende kortet og sørg for at alle detaljer er korrekte
  4. Godkendelse af vilkårene og derefter gennemgå verifikationsprocessen for at aktivere Apple Pay for kortet - nogle kort får dig til at ringe til et nummer for at bekræfte, andre har en app til at verificere

Opsætningen er virkelig ret simpel, hvis du har lyst til det, kan du gå igennem processen igen for at tilføje et andet kort eller flere kort til Apple Pay. I øjeblikket ser der ud til at være en 8-kort grænse, så plastik-jonglere må muligvis prioritere hvilke kort de ønsker at føje til deres iPhone. Hvert kort bliver tilføjet til Passbook, og du kan skifte mellem dem under betaling, hvis du vil bruge et belønningskort over en anden.

Betaling med Apple Pay

Så hvad med betalingssiden af ​​ting? At betale med Apple Pay er et stykke kage, efter at du har konfigureret det korrekt. Når det kommer til kassen, skal du holde din iPhone over NFC-betalingsterminalen. IPhone får en lille advarsel, der angiver, at en betaling er klar, så sætter du fingeren på Touch ID for at afslutte kassen. Det er det. Ingen at underskrive noget, ingen skubbe noget, ikke aflevere et stykke plastik.

Støtte til Apple Pay ruller stadig ud over forhandlere, butikker og restauranter, men noget som 200.000 butikker understøtter det for øjeblikket allerede, og det tal vil sandsynligvis vokse mere ret hurtigt. I lighed med listen over understøttede kort opretholder Apple også en liste over butikker, der tillader brug af Apple Pay, i øjeblikket indeholder den alt fra Whole Foods, McDonalds, Macy's, Bloomingdales, Nike, Texaco, Walgreens, Subway, Petco, Office Depot, Chevron, Legetøj R Us, Apple Store, og mange flere.

Apple Pay-støttede banker er mange, med en komplet liste tilgængelig på Apples websted her. Nedenfor er en prøveudtagning:

Selvom Apple Pay officielt understøttes i USA i øjeblikket, har flere rapporter angivet, at Apple Pay kan bruges i øjeblikket uden for USA i en række lande, herunder Storbritannien, Australien, UAE og Canada, hvis kortet udstedes med amerikanske legitimationsoplysninger.

Hvis du har et kompatibelt kort og en ny iPhone, tag dig tid til at oprette Apple Pay, det er ret nifty og føles lidt som fremtiden. Og når man taler om fremtiden, er du i stand til at bruge Apple Watch til at gøre betalinger på denne måde også.