IOS 12 Release Date Set for Fall

Mange iPhone- og iPad-brugere forventer meget, at iOS 12 vil blive frigivet, med sine bemærkelsesværdige præstationsforbedringer og optimeringsfokus sammen med snesevis af forbedringer og nye funktioner.

iOS 12 er sikker på at være en god softwareopdatering til enheder, der understøtter den nyeste og bedste iOS, der nogensinde er lavet, men det indlysende spørgsmål er så dette; når nøjagtigt vil iOS 12 blive frigivet? Hvad er udgivelsesdatoen for iOS 12?

Hvis du havde håbet på et præcist svar på dette spørgsmål, er der ikke en endnu - mindst en, der er offentligt kendt udenfor Cupertino.

IOS 12 Udgivelsesdato: Efterår 2018

I øjeblikket har Apple ikke spikret en præcis tidslinje eller startdato, men hvad Apple har sagt, er, at iOS 12 vil debutere i efteråret 2018.

Netop citerer Apple følgende: "IOS 12 vil være tilgængelig i efteråret som en gratis softwareopdatering" på deres pressemeddelelse, der annoncerer iOS 12 på WWDC 2018.

Selvfølgelig efteråret 2018 er en smule vag, men efterårets jubilæum og officiel start på efteråret er lørdag den 22. september, hvilket tyder på, at iOS 12 udgivelsesdato vil være engang efter det.

Historisk frigiver Apple ofte en ny iOS-version, samtidig med at de lancerer nye iPhone-enheder, og det kan være når som helst i den sidste uge af september, oktober måned eller måske endda så sent som i november, selvom sidstnævnte ville være lidt usædvanlig. I sidste ende er det alle spekulationer på dette tidspunkt, som kun Apple ved, hvornår nøjagtigt iOS 12 vil blive frigivet, forudsat at de har en stram deadline for at mødes alligevel.

Faldet er naturligvis flere måneder ude, men hvis du er utålmodig og vil opleve iOS 12 før, er der muligheder for den eventyrlystne med beta-versioner af iOS 12, der kan køres. Udvikleren beta af iOS 12 er tilgængelig til download og teknisk kan den installeres af nogen (selvom det ikke anbefales), og en offentlig beta af iOS 12 vil også være bredt tilgængelig. Hvis du er interesseret i beta-versionerne, er det eneste virkelige krav tolerance for at køre beta-software, fordi det er buggere end normalt, og du skal have en iPhone eller iPad på listen over understøttede iOS 12-enheder. Og hvis du tilfældigvis kører betaen og beslutter det ikke for dig, kan du altid nedgradere iOS 12 beta tilbage til en stabil iOS-build med en lille indsats, så længe du har sikkerhedskopieret.

Så det er det der er kendt for nu; IOS 12-udgivelsesdatoen er engang i efteråret i år, hvilket også forekommer at være den kendte tidslinje for udgivelsesdatoen for macOS Mojave også.

Det er ret sandsynligt, at Apple i sidste ende vil negle ned en nøjagtig udgivelsesdato for iOS 12, måske endda under lanceringen af ​​en ny iPhone, men indtil da skal du bare have en vis fleksibilitet og accept, at høsttidslinjen er det, der for tiden er kendt, selvom det er lidt vagt for nogle brugeres præferencer. Vær tålmodig, det vil være ventetiden værd!