AT & T Black Friday 2010 Salg: iPhone 4 starter på $ 99

Hvis du er på markedet for en iPhone denne jul, kan sort fredag ​​være den bedste tid til at købe. AT & T's Black Friday Deals på iPhone starter på kun $ 49 for en iPhone 3GS og $ 99 for en iPhone 4 16GB model, som er en fuld 50% rabat på prisen på en ny iPhone 4 (ja, du skal stadig underskrive et 2 år kontrakt). Disse priser er til renoverede enheder, men genopladninger har samme garanti som en ny iPhone fra både AT & T og Apple, så der er ikke meget grund til ikke at købe en i stedet og spare nogle penge.

AT & T iPhone Black Friday Deals & Sales

Disse er kun Black Friday-priser, så du får rabatten, du skal købe gennem AT & T fredagen den 26. november:

  • iPhone 4 32G Refurb - Salg: $ 199 (normalt $ 249)
  • iPhone 4 16G Refurb - Salg: $ 99 (normalt $ 149)
  • iPhone 3GS 8G Refurb - Salg: $ 49 (normalt $ 79)

Tjek iPhone 4 Refurb Sale på AT & T - Black Friday Only!

Igen er disse priser gyldige på sort fredag, så linket virker ikke i virkeligheden indtil da, så tjek tilbage på fredag. Jeg antager, at aftalen også vil være tilgængelig i AT & T butikker, hvis du er modig nok til at udholde shoppingmængderne.

iPhone rabatter er en sjælden ting, og jeg er ikke sikker på, om Apple kommer til at matche disse tilbud, eller hvis AT & T er alene her i at sælge iPhone 4 til så billig.

Disse er alle gode salg, men jeg synes, at den søde plet er $ 99 iPhone 4 16GB model, selvfølgelig, hvis du har brug for mere plads til musik og apps, hoppe op til 32GB. Uanset hvad jeg personligt ville springe over iPhone 3GS og bare få iPhone 4, er det en nyere telefon med meget bedre hardware.

Nu, hvis du ikke vil have en iPhone, tilbyder AT & T også gode tilbud på andre smartphones, men det ser ud til, at de forsinker dem til lørdag, søndag og Cyber ​​Monday.