AppleCare Protection Plan garanti kan nu overføres til nye køb

Apple giver nu kunder, der har købt en AppleCare Protection Plan, mulighed for at overføre garantien til en ny enhed uden at skulle annullere den nuværende plan eller købe en ny, ifølge en rapport fra BGR. Disse oplysninger kommer fra et lækket internt dokument i form af et skærmbillede (vist ovenfor), som angiver politisk ændring.

Overførslen gælder for køb foretaget inden for 30 dage, specifikt:

Den vare, der oprindeligt var omfattet af aftalen, skal være købt inden for de sidste 30 dage, og det nye produkt skal være af den art, der kan dækkes af aftalen.

For eksempel, hvis du lige har købt en iPhone 3GS med en AppleCare Protection Plan og opgraderet til en iPhone 4 inden for måneden, kan du overføre din plan til den nye hardware. Det ser ud til, at overførselsindstillingen udvider til alle AppleCare-beskyttelsesplaner, herunder iPhone, iPad, Apple TV, Apple Displays, og man kan påtage sig iMac, Mac Mini, Mac Pro, MacBook, MacBook Air og MacBook Pro. Selvom det lækkede øjebliksbillede ikke specifikt viser hele Apple-hardware, refererer det til "alle andre APP-aftaler." Denne rapport og skærmbillede optrådte på BGR, der siger, at flytningen vil forenkle købsprocessen for kunder. Hvis du undrer dig, har AppleCare Protection Plan altid været overførbar til nye hardwareejere.

AppleCare Protection Plans anbefales stærkt og tjener som en udvidet garanti. Du kan spare op til 26% rabat på AppleCare Protection Plans ved at købe fra Amazon.com .