Zoom ind i kolonneoversigt preview-paneler i Finder i Mac OS X

Dette er et praktisk Finder-tip til dem, der kan lide at bruge kolonnevisningen af ​​OS X-filhåndteringen: Du kan zoome ind i Mac OS X Finder-kolonnevisning-preview-ruderne. Sådan virker dette med enten en nøgle modifikator eller multitouch-styrefladen:

• Zoom ind i Preview-panelet ved at klikke på previewen. Derefter kan du bruge enten en trackpad eller scrollhjul til at zoome ind eller flytte rundt på billedet.

ELLER du kan kun bruge multi-touch trackpad helt:

• Hold musemarkøren hen over Forhåndsvisning-panelet i OS X Finder-vinduer og foretag en spredning eller klemning med multitouch-styrefladen, ligesom at zoome ind eller ud i iOS.

Begge disse vil zoome ind eller zoome ud af forhåndsvisning af billedpanel i Mac Column-visning. Forresten fungerer det ganske godt, hvis du har indstillet din standard kolonnevisning til Preview-panelet for at være stort, især for at gennemse mange billeder i en mappestruktur.

Dette fungerer også i alle versioner af OS X, som du sandsynligvis gættede.

Jeg elsker disse små opmærksomheder på detaljer, som Apple lægger i Mac OS X, jeg havde ikke kendt om denne før. Hat tip til @ Cable på Twitter for tip, du bør også følge @osxdaily på Twitter!