12 Utrolig Bedøvelse Natur Makro Fotobaggrunde

Makrofotografering er en kunstform, der giver os et usædvanligt tæt kig på et emne, og gode makrobilleder kan også gøre helt fantastiske tapeter. Det er præcis det, vi deler her, med tolv utrolige makrobilleder af naturemner, der generøst deles fra YJ Chua, en talentfuld hobbyfotograf, hvis Mac-opsætning vi for nylig har præsenteret.

Vigtig licensbegrænsning: Hver af disse billeder tilbydes OSXDaily-læsere til personlig brug som wallpapers . Enhver kommerciel brug af disse billeder skal være licenseret fra YJ direkte her ved 500px.

Klik på et hvilket som helst tommelfingerenet billede for at starte i større størrelser på Flickr. En gang på flickr vil du vælge den opløsning, der passer bedst til din enhed, så gem det og gør det til dit tapet. Den maksimale opløsningsstørrelse for hvert tapet varierer fra 2422 x 1615 til 5184 x 3456, hvilket gør dem perfekte til enhver Mac eller Windows PC desktop baggrund eller iPhone og iPad tapet uanset dit display. God fornøjelse!

Dug på græsblad

Dragon Fly 1

Tusindfryd i græsset

Mariehøne

Dug på blad

Butterfly 1

Butterfly 2

Edderkoppespind

Dragon Fly 2

Dragon Fly 3

Sprøjtespæk peekaboo

Flyve

Er du fotograf og vil dele nogle af dine billeder med høj opløsning som wallpapers med vores læsere? Hvis ja, send os en mail!