Sådan kopieres en beskyttet DVD med Roxio

Roxio er software, der giver dig mulighed for at kopiere og brænde dvd'er og cd'er på din computer. Det tillader dog ikke dig at brænde kopibeskyttede dvd'er. For at gøre dette skal du bruge ekstern DVD-transcoder-software til at oprette et spejlbillede af din DVD. Dette giver dig mulighed for at bevare alle de originale egenskaber på DVD'en, inklusive diskmenuen og undertekster.

Trin 1

Download en DVD-transcoder, der kan kopiere DVD-film. Du kan finde flere af disse på markedet. Nogle af de populære er DVD Shrink, CloneDVD, DVDXPress og DVD2ONE.

Trin 2

Indsæt DVD'en i din computer. Start den DVD-transcoder, du downloadede.

Trin 3

Åbn disken via DVD-transcoderen. Denne proces adskiller sig fra en software til en anden. Typisk kan du udføre denne opgave ved at klikke på "Åbn disk" i øverste bjælke.

Trin 4

Følg vejledningen for at oprette en sikkerhedskopi (spejlbillede) af DVD'en. Sørg for at vælge "ISO Image File" som dit backup-mål. Vent, indtil softwaren opretter en sikkerhedskopi af din DVD. Dette kan tage lang tid afhængigt af størrelsen på DVD'ens indhold.

Trin 5

Når sikkerhedskopien er færdig, skubber du DVD'en ud og indsætter en tom DVD.

Trin 6

Start Roxio. Tryk på Start-knappen, og vælg "Alle programmer". Rul op for at finde mappen til Roxio. Klik på genvejen "Roxio Creator."

Trin 7

Klik på ikonet "Data --- Kopi" i venstre panel.

Trin 8

Klik på "Brænd diskbillede" under underoverskriften "Opret".

Trin 9

Tryk på "Gennemse" for at finde sikkerhedskopien af ​​DVD'en.

Tryk på knappen "Gå" for at fuldføre opgaven. Din nyoprettede DVD skal automatisk skubbes ud, når brændeprocessen er afsluttet.