Sådan skriver du en digital navnesignatur

En digital navnesignatur sikrer, at computerfiler er autentiske og ikke er blevet ændret. Den digitale signatur, også kaldet et digitalt certifikat, kan oprettes til e-mail, tekstfiler, Word-dokumenter, Access-databaser, PowerPoint-præsentationer og næsten enhver form for fil, der kræver verificering af ægtheden. Et digitalt certifikat kan købes fra et tredjepartsfirma, men du kan oprette din egen digitale signatur til dine Microsoft Office-dokumenter og filer. En digital navnesignatur er nyttig, når du deler filer med andre for at sikre, at ingen har ændret dit originaldokument.

Trin 1

Klik på fanen "File" eller klik på Office-ikonet øverst til venstre i dokumentvinduet. Vælg "Forbered" i rullemenuen, og klik derefter på "Få en digital signatur."

Trin 2

Vælg "Opret et digitalt ID" i den dialogboks, der åbnes. Din digitale signatur skal være unik for dig og ikke en generisk signatur, der bruges af andre brugere, der har adgang til din computer.

Trin 3

Indtast følgende oplysninger for den digitale navnesignatur: navn; email adresse; firmanavn eller firmanavn placering (by, stat og / eller land). Klik på "Opret", når du har indtastet alle de krævede oplysninger.

Trin 4

Indtast formålet med oprettelsen af ​​den digitale signatur til dokumentet. Formålet kan være at godkende dokumentet som originalt eller ikke-redigeret. Skriv den grund, du vil skrive, i denne boks. Klik på "Underskriv dokumentet." Dokumentet har nu en digital signatur. Ændringer eller redigeringer af dokumentet er ikke tilladt, når dokumentet er signeret digitalt. Eventuelle ændringer eller redigeringer foretaget i dokumentet annullerer certifikatet.

Gem din fil. Dokumenter, der er signeret med en brugeroprettet digital identifikation, kan kun godkendes på den computer, hvor dokumentet og det digitale navnesignatur oprindeligt blev oprettet.