Leveringsdato for Apple Wearable Device kan være tidligt i 2015

Den bærbare enhed, som Apple forventes at annoncere den 9. september, vil sandsynligvis ikke afsende til engang næste år, ifølge en ny rapport fra ReCode.


Specielt den velkendte ReCode, der tales om den bærbare gadget, at "vi sandsynligvis ikke vil se det i detailsalg indtil efter feriesæsonen - tænk tidligt 2015", og "det ville være uklogt at forvente forudbestillinger for enheden til at begynde på fredagen efter dets afsløring " .

Bekendtgørelsen af ​​produktmåneder inden offentlig udgivelse er ikke uden fortilfælde for Apple, især for al ny hardware. Tidligere lanceringer kan tjene flere formål, herunder afbødende dellekkage fra forsyningskæden og give udviklere rigelig tid til at oprette applikationer, der er specifikke for den nye hardware.

Den "iWatch" bærbare enhed forventes at spore sundhed og fitness aktivitet, samt tjene som en grænseflade til iPhone og muligvis andre Apple hardware. Komplet med en berøringsskærm og forskellige sensorer, foreslog en nylig rapport, at den bærbare hardware kunne være mere af et iPhone-tilbehør end beregnet som et selvstændigt produkt.

Mens den bærbare gadget ikke vil blive frigivet når som helst snart, forventes iPhone 6 at sende meget hurtigere efter den 9. september annonceringsdato. Nuværende rygter tyder på forudbestillinger til iPhone 6 er en mulighed for den 12. september og en faktisk udgivelsesdato den 19. september.