Første iPad Pro Commercial Debuts, "A Great Big Universe"

Apple har startet med at køre den første tv-annonce til den nye iPad Pro, hvor en bruger af den store skærm iPad manipulerer en rumscene i Sky Guide og bruger derefter ProCreate til at skitsere på andre galaktiske billeder via Split View-funktionen og en Apple Pencil.

Den overordnede indstilling ser ud til at være et rumobservatorium, hvor nordlysene er synlige. På baggrund af scene og indhold er reklamen passende betegnet "A Great Big Universe", og musikken spiller i baggrunden af ​​den første iPad Pro-reklame er Alabama Shakes-sangen "Sound & Color".

IPad Pro TV-reklame er indlejret nedenfor for nem visning, men hvis du ser primetime TV, har du måske set det allerede.

Apple opsummerede kommercielt på YouTube med følgende beskrivelse; "Der er et stort stort univers i den nye iPad Pro. Det er den største iPad nogensinde og tager din kreativitet og produktivitet til en episk skala. "

IPad Pro, som har en 12, 9 "skærm og har en valgfri Apple Pencil-stylus til rådighed for særskilt køb, kan forudbestilles den 11. november til levering på den bredere tilgængelighedsdato den 13. november. Prissætning starter på $ 799.