Sådan genopfyldes præ-trykte frimærker

Forhåndsfarvede frimærker og selvfarverende stempler giver et praktisk, selvstændigt værktøj til konsekvent mærkning af dokumenter og korrespondance. Forhåndsfarvede frimærker kan tilpasses til en returadresse eller underskrift eller kan omfatte en justerbar sektion til datoen. Smid ikke dine personlige frimærker væk, når de er tørre. Stemplerne indeholder en indvendig pude eller blækbeholder, der let kan genopfyldes. Pas på ikke at fylde puden eller blækbeholderen for meget, da det præblækkede stempel ikke bruger meget blæk.

Forhåndsfarvede frimærker

Fjern hætten fra blækpåfyldningsflasken.

Hold stemplet på hovedet, så indtrykket vender opad.

Giv tre til fire dråber blæk på overfladen af ​​indtrykket, og lad svampen absorbere blækket.

Sæt hætten på blækflasken, og anbring stamperen i en kop eller en lille vase natten over med indtrykssiden opad.

Blot aftryksoverfladen med et papirhåndklæde for at fjerne overskydende blæk inden brug.

Indbyggede blækpuder

Fjern hætten fra blækflasken.

Fjern toppen af ​​stempelmekanismen for at udsætte blækbeholdere. Nogle stemplere har en blækpude lige under hætten, der glider ud; toppen af ​​andre frimærker kræver, at der skubbes en frigørelsesmekanisme på siderne af hætten for at udsætte blækbrøndene.

Anbring tre til fem dråber blæk i hvert reservoir eller blækpude. Bemærk: Nogle stempler har blækbeholdere på hver side af stemplet.

Saml stempeldækslet igen, eller skub blækpuden tilbage på plads.

Lad blækket trænge ind i puden i 3 timer.

Stempel et tomt ark papir to eller tre gange med stemplet, inden du bruger det til at fjerne overskydende blæk fra indtrykket og for at kontrollere, at blækket er jævnt fordelt i puden.

Elementer, du har brug for

  • Blækpåfyldning

  • Kop eller vase

  • Køkkenrulle

  • Valgfrit: pipette

Tips

Det er bedre at tilføje et par dråber blæk end at overmætte blækpuden. Når du oprindeligt genopfylder en stempel, skal du kun dispensere to eller tre dråber blæk. Des Moines Stamp Manufacturing Company rapporterer, at hver genfarvning giver et par tusinde indtryk.

Advarsler

Bland ikke blæktyper (såsom oliebaseret blæk og vandbaseret blæk) eller farver (såsom rød og blå), når der genpåfyldes, da blækpuden stadig indeholder original blæk.