Sådan foretages fejlfinding af en Nuvi 260W

Nuvi 260W er en del af Garmin nüvi 200- og 200W-serien af ​​GPS-enheder, der er personlige rejseassistenter, der kan tages med, når du rejser i bil på gader og motorveje. For det meste skal du ikke have et problem med at betjene din Garmin nuvi 260W. Der kan dog være tidspunkter, hvor du støder på problemer og har brug for en smule fejlfinding for at komme tilbage på sporet med din rejse.

Trin 1

Flyt til et nyt sted, hvis nuvi 260W ikke kan oprette forbindelse til satellitten. Nogle gange kan der være en forhindring, der blokerer signalet fra enheden.

Trin 2

Oplad din nuvi 260W ved at slutte den til din bils strømkilde og tænde for strømmen. Hvis enheden ikke tændes eller fortsætter med at slukke hurtigt, skal batteriet sandsynligvis oplades.

Trin 3

Lad batteriet oplades helt. Dette kan løse eventuelle problemer med nøjagtigheden af ​​batterimåleren.

Trin 4

Rengør sugekopdelen af ​​holderen til din nuvi 260W. Brug en klud og sprit. Dette hjælper det med at holde sig bedre til forruden. Det kan også være nødvendigt at rengøre forruden.

Kalibrer skærmen på din nuvi 260W, hvis din berøringsskærm ikke ser ud til at fungere. Sluk enheden, og tænd den igen. Hold tænd / sluk-knappen nede i mindst et halvt minut. Kalibreringsskærmen skal tændes. Tryk på "Tryk prik" for at kalibrere.