Sådan genstarter du Notificationscenter i Mac OS X

Meddelelsescenter i Mac OS X er fantastisk, men det kan handle op en gang imellem, og enten stop opdatere helt, advarsler kan muligvis ikke komme igennem, widgets må ikke indlæses, eller hele ting kan fryse og blive utilgængelige.

Hvis du støder på et sådant problem med Notifikationer i OS X, eller der er foretaget ændringer til Meddelelsescenter og bare skal nulstille det, så ændringer finder sted, er her alt, hvad du skal gøre for at genstarte Notification Center-processen i OS X :

  1. Hit Command + mellemrumstasten for at frembringe Spotlight og skrive "Activity Monitor" efterfulgt af returnøglen, dette lancerer task manager app Activity Monitor
  2. Brug søgefeltet i øverste højre hjørne Activity Monitor og skriv "Notif", og klik derefter på "Meddelelsescenter"
  3. Klik nu på den røde "Afslut proces" -knap, og vælg "Afslut" for at genstarte Notification Center

Bemærk, at ikonet for meddelelsescentralens menulinje forsvinder og vises igen, når du dræber det fra Activity Monitor, hvilket angiver, at det er genstartet.

Den korte video nedenfor viser proceduren for at vælge Notification Center-processen i OS X Activity Monitor, dræbe den og derefter have den genstart på Mac:

Hvis du tidligere har deaktiveret Notification Center ved at bruge launchctl, dræber det ikke en genstart, og i stedet bliver den lukket. I så fald skal du genindlæses gennem launchctl, før den åbnes igen.

For dem, der foretrækker at bruge Terminal eller kommandolinjen for at få tingene gjort, kan du med kraft genstarte Notification Center ved at udstede følgende kommandostreng:

killall NotificationCenter

Bemærk, at der ikke er plads mellem navnene, i modsætning til når du ser processen inden for aktivitetsovervågning af OS X. Nettoeffekten er den samme, og så er processen, panelet genstarter og advarsler vil komme igennem igen (og ikke forstyrre vil slukke, hvis du havde det på).

Dette virker i alle versioner af OS X, der omfatter meddelelsesfunktionen og meddelelsescenter. Næste gang Meddelelser og advarsler optræder på Mac, prøv dette ud.

Tak til Louis for tip ideen