Sådan finder du nørden i klasselokalet 3

Classroom 3 er et online strategispil udviklet af Armor Games. Hovedformålet med spillet er at få din karakter, en skoletyretype, til at snyde af en anden students test (nørden) uden at blive fanget af læreren. Ikke kun skal du finde nørden, som ikke er tydeligt identificeret, du skal gøre det, mens du holder dig uden for lærerens synsfelt. For at finde nørden i Classroom 3 skal du være i stand til at søge et felt, mens du undgår en bevægende hindring.

Naviger væk fra dit sæde ved hjælp af retningstasterne på dit tastatur. Flyt op og ned i rækkerne for at komme tættere på nørens placering. I niveau 1 identificeres nørden tydeligt som en gul cirkel (andre studerende er repræsenteret med grønne cirkler). Flyt mod den gule cirkel ved hjælp af retningstasterne.

Undgå lærerens synsfelt, når han søger efter nørden. Lærerens synsfelt er den lysegrønne trekant, der stammer fra den røde cirkel (læreren). Så længe du forbliver uden for dette grønne trekantede område, bliver du ikke fanget.

Tryk på kontrolknappen eller højre museknap for at kontrollere, om en studerende er nørden. I niveau 1 er nørden tydeligt markeret, men i efterfølgende niveauer er nørden skjult blandt de andre studerende i svag klasseværelsesbelysning. I disse niveauer skal du henvende dig til studerende, indtil du finder nørden ved hjælp af højre mus eller kontrol (ctrl) -knappen for at kontrollere.

Se i gangene efter den studerende med den åbne bog. I niveauer, der finder sted uden for klasselokalet, er nørden barnet med den åbne bog i gangen.

Se efter den studerende, som læreren bruger meget tid på at observere. På nogle niveauer vil lærerens synsfelt tippe dig til nørens placering.

Se efter eleven i hvidt i svagt oplyste klasseværelsesniveauer. På nogle svagt oplyste niveauer er nørden ikke-beskrivende, og du skal kontrollere flere studerende, før du finder ham. Men i andre svagt oplyste niveauer er nørden farvet hvid.