Hvilken iPad 3 skal du få?

Den nye iPad er en smuk ting og vil tiltrække mange flere mennesker til platformen, og så er det store spørgsmål; hvilken iPad 3 skal du få? Svaret er ret simpelt: Køb 16 GB Wi-Fi-modellen . Her er fire grunde, basemodellen er perfekt, og et forsøg på at besvare spørgsmål om farve og den uendelige Verizon vs AT & T-debat.

  1. 16GB er nok : Den gennemsnitlige person bruger en iPad til at surfe på nettet, læse og skrive e-mails og bruge en håndfuld apps. 16 GB lagerplads er mere end tilstrækkeligt til disse opgaver, og så længe du ikke har tænkt dig at lagre et ton musik eller film på enheden, er det meget usandsynligt, at du ikke løber tør for plads. Husk, at ting som Netflix, Pandora, iTunes Match og iCloud streamer video og lyd til enheden i stedet for at gemme den, så du vil heller ikke bruge meget plads med disse apps.
  2. Wi-Fi er overalt, 4G LTE er unødvendigt : De fleste mennesker behøver ikke en iPad med en mobil forbindelse. For det første viser undersøgelser, at de fleste mennesker bruger iPad hjemme om aftenen, gør noget som at sidde på sofaen, mens de ser fjernsyn. For det andet er den næste iPhone næsten sikker på at have 4G LTE. Hvad har en iPhone at gøre med iPad? Wi-Fi hotspot selvfølgelig! Du kan allerede gøre det med en iPhone 3G-forbindelse, og snart kan du dele næste generationens iPhone 4G LTE-forbindelse med Wi-Fi iPad-modellen plus andre enheder. Helt ærligt, alle, jeg kender til en 3G iPad, bruger aldrig eller sjældent 3G-evnen, endsige forlader huset med enheden. Wi-Fi er allestedsnærværende i disse dage, især når din iPhone kan gyde et hotspot. Spar pengene.
  3. Pris : Dette er indlysende, men det er den billigste model, hvorfor bruge mere til funktioner, du sandsynligvis ikke vil bruge, og til plads, du sandsynligvis ikke har brug for?
  4. Bedste videresalgsværdi : Den billigste model holder den videresalgsværdi den bedste, mens 32GB, 64GB og alle 3G-modeller hurtigt mister deres prispræmie på videresalgsmarkedet.

Husk, at iPad 3-specifikationerne er de samme som lagerkapaciteten og 4G-kapaciteten. Alle modeller har samme smukke Retina display, alle modeller har samme processor og grafik evner, og alle modeller inkluderer det samme kamera. Den eneste anden forskel mellem modellerne er tilgængeligheden i de første måneder, hvor 16GB-modellerne har tendens til at sælge hurtigere end noget andet. For at undgå det, kan du forudbestille nu.

Hvad med farve?
Dette vil være et spørgsmål om mening. Den sorte model har tendens til at gøre billeder på skærmen til deres bedste, simpelthen fordi en sort kant er mindre distraherende og fremhæver billeder på skærmen i stedet. På den anden side viser den hvide model ikke næsten lige så mange fingeraftryk og pletter, og den hvide iPad vil igen se meget renere ud end den sorte model. I sidste ende kommer farven efter eget valg, men spørg dig selv, vil du have, at iPad ser renere ud? Eller vil du have, at iPad-grænsen skal understrege, hvad der er på skærmen? Personligt foretrækker jeg den sorte model, men for en iPad, der får meget brug, vil en hvid model se pænere ud, da fingeraftryk ikke rigtig kommer op på grænsen overhovedet.

Skru dig, jeg vil alligevel have 4G LTE-modellen. Skal jeg få Verizon eller AT & T?
I sidste ende afhænger dette af dit serviceområde, og hvor du har tænkt dig at bruge iPad. Dæknings- og modtagekvalitet varierer mellem Verizon og AT & T, og du ved sikkert din placering bedre end nogen anden. Data planer for begge udbydere koster det samme på dette tidspunkt, selvom Verizon tilbyder en 10GB plan, AT & T ikke. Hvordan du ville forbruge 10 GB data på en iPad er forbi mig, du skulle være streaming mange film jeg gætter på.

Hvad med iPad 2 for $ 399?
Personligt tror jeg, at Retina-skærmbilledet vil være så stor forskel, at det er værd at de ekstra $ 100 for at få iPad 3. Ja, iPad 2 på $ 399 er meget, men chancerne er gode, at når du ser en iPad 3's skærm du vil ønske du havde en, meget på samme måde som iPhone 4's skærm ser springe og grænser bedre end iPhone 3GS. Hvis du ikke er ligeglad med skærmkvaliteten, skal du selv spare $ 100. Faktisk kan du spare $ 150 og få en refurbed iPad 2 til $ 349 fra Apples Online Store.

Er du enig i dette råd? Er du uenig? Lad os vide i kommentarerne.