OS X El Capitan GM Tilgængelig nu, Offentlig udgave den 30. september

Apple har frigivet GM Candidate-bygningen af ​​OS X El Capitan til Mac-brugere, der deltager i Mac Developer Beta og OS X Public Beta-programmerne. Derudover har Apple meddelt, at OS X 10.11 El Capitan vil være tilgængelig for offentligheden den 30. september som gratis download.


GM er kort for Golden Master, hvilket indikerer, at det er den endelige bygning i en software produktionscyklus, der vil blive udgivet til offentligheden.

I dette tilfælde kommer den endelige opbygning af OS X 10.11 som 15A282b, og downloaden er tilgængelig nu fra Mac Developer Center samt Software Update-funktionen i App Store. Opdatering download er omkring 2 GB og kræver en genstart for at fuldføre installationen af.

GM-opdateringen ruller nu ud til Mac-brugere i udvikler beta-programmet og OS X 10.11 Mac Public Beta.

Downloader OS X El Capitan GM Kandidatinstallatør

Du kan finde installationsprogrammet OS X El Capitan GM Candidate til rådighed til download via fanen "Køb" i App Store som det ses her:

OS X 10.11 GM Candidate installer app er 6GB. Hvis du gerne vil lave et bootbart installationsdrev fra OS X El Capitan GM som vist her, vil du gerne downloade installationsprogrammet for at gøre det.

Hvis du ikke finder opdateringen tilgængelig i Mac App Store, og den ikke vises under fanen "Køb", kan du prøve at opdatere fanen Opdateringer eller bruge dette trick til at afsløre de manglende OS X-opdateringer ved at opdatere kataloget URL. Ellers vil du sandsynligvis gerne logge ind på Mac Developer Center og indløse en ny downloadkode fra Apple.

OS X El Capitan Offentliggørelsesdato er 30. september

Den brede offentlighed vil have adgang til OS X El Capitan som en gratis download den 30. september.

Apple annoncerede udgivelsesdatoen på en kreativt snigende måde og gemte den som en e-mail i deres hovedtemaer af den nyligt udgivne Phone 6S som vist i billedet nedenfor og senere afklaret downloaddatoen på deres hjemmeside.

Udviklere kan også finde iOS 9 GM til rådighed for download nu, sammen med iOS 9.1 beta 1 til deres iPhone, iPad og iPod touch.