Sådan smelter du mapper i Mac OS X med ditto

Hvis du har to mapper, du har brug for sammen, kan du enten trække og slippe alt sammen, brug kommandoen 'mv' til at flytte filer manuelt, eller som vi viser her, kan du hurtigt fusionere to mapper i Mac OS X ved hjælp af kommandolinjeværktøjet ditto eller 'cp'. Kommandolinjen er generelt rettet mod avancerede brugere, men dito er ret nemt at bruge, så næsten alle kan bruge det på denne måde, hvis de er komfortable med terminalen.


Hvis du vil bruge dito med det formål at slå sammen mapper sammen, skal du starte Terminal-applikationen og bruge følgende syntaks:

ditto directory1 directory2

Hvis der allerede findes en mappe på destinationen (mappe2), vil indholdet af kilden (mappe1) blive slået sammen med indholdet af destinationen (destination2).

Så som et eksempel, lad os sige, at jeg vil flette billeder fra "August 2010" til "Summer 2010" så vil jeg bruge følgende kommandostreng for at opnå dette:

ditto "August 2010" "Summer 2010"

Det er vigtigt at forstå hvordan dito virker, og hvordan det adskiller sig fra kommandoer mv og cp. Den manuelle side er et godt sted at starte, hvis du ikke er kendt. Mandsiden for ditto beskriver yderligere:

I sin første form kopierer dito en eller flere kildefiler eller mapper
til en destinationskatalog. Hvis destinationsmappen ikke findes
Den oprettes, inden den første kilde kopieres. Hvis destinationen
mappen eksisterer allerede, da kildemapperne slås sammen med
tidligere indhold af destinationen.

Bemærk oprettelsen af ​​destinationsmapper, og som vi understreger her, evnen til at fusionere en kilde og destinationsmappe med din string.

Hvis du ikke er bekendt med kommandolinjen eller er komfortabel ved at bruge den til mere avancerede metoder til filoverførsler som denne, kan du bare bruge Finder GUI til at udføre denne type handling.

Sammenlægning af mapper med 'cp' på kommandolinjen

Hvis du ikke vil bruge ditto, kan du også bruge kommandoen cp med -r og -flags som sådan:

cp -r -n ~/Desktop/Dir1/* ~/Desktop/Dir2/

Dette vil kopiere alt fra Dir1 til Dir2, men ikke overskrive nogen tilsvarende filer.