Sådan viser du faner, der afspiller lyd i Safari til Mac

Har du nogensinde gendannet Safari-browseren kun for at få snesevis af faner og browservinduer åbne, hvoraf en eller flere afspiller lyd, og så skal du jage, hvilken browserfane der afspilles lyd? Dette scenario forekommer temmelig ofte for os, der bruger meget tid i webbrowsere. I stedet for at dempe alle faner i Safari, indtil du finder ud af, hvilken er den højeste synder, er der en måde at se præcis, hvilke Safari-browsertabler der afspilles lyd eller lyd i Mac OS X.

Sådan får du se og få adgang til hvilke faner der afspiller lyd i Safari til Mac

  1. Fra et hvilket som helst Safari-vindue eller -fane skal du søge efter det blå lydikon, der angiver en fane / et vindue, der afspilles lyd et eller andet sted
  2. Klik og hold det blå lydikon nede for at afsløre en rullemenu over alle faner i Safari, der afspiller lyd
  3. Vælg en fane fra listen for øjeblikkeligt at bringe denne fane / vindue til forkant

Dette giver dig mulighed for hurtigt at se og springe til fanen eller vinduet, der afspiller en lyd, som du derefter kan tage direkte handling ved at stoppe video- eller lydkilden, dæmpe fanen, der afspiller lyd eller som du vil se i drop menuen, kan du også vælge en 'demp alle' valgmulighed, hvis du bare vil hurtigt haste alt i Safari på Mac.

Dette er en fantastisk funktion af indlysende grunde, og en der forhåbentlig vil komme frem til fremtidige tilbud fra de andre webbrowsere derude også. For nuværende synes evnen til at se alle faner og vinduer, der afspiller lyd, at være begrænset til Safari på Mac, men så nyd det!