Super Nintendo Voksen-spil

Super Nintendo Entertainment System, der blev distribueret i begyndelsen af ​​1990'erne, blev udgivet på et tidspunkt, hvor videospil til voksne blev en populær hot-knap i amerikansk politik. Du ville have været hårdt presset med at finde spil til voksne i Amerika, selvom der blev frigivet voksne amerikanske spil til sin forgænger, NES. Følgende er en liste over alle voksne spil frigivet til SNES. Det er dog vigtigt at bemærke, at disse spil kun blev frigivet i Japan. For at spille dem skal du bruge en japansk Super Nintendo (også kendt som en Super Famicom)

D? Ky? Sei 2

\ "D? Ky? Sei 2 \" blev udviklet og distribueret af ELF og blev udgivet den 29. august 1997. Spillet er centreret om en ung mandlig gymnasieelever. I løbet af sit vintersemester skal han vælge en af ​​15 kvinder som kæreste. For at fange pigerne skal han møde dem og gå på flere datoer med dem, indtil de kan lide ham. Dette spil er kun for voksne på grund af dets stærke seksuelle indhold.

Bishoujo Janshi Suchie-Pai

\ "Bishoujo Janshi Suchie-Pai \" blev udviklet og udgivet af Jaleco og udgivet den 30. juli 1993. Dette er et mahjong-spil, hvor du spiller mod forskellige kvindelige karakterer. Spillet er kendt for dets karakterer, som blev skabt af den berømte japanske designer Kenichi Sonoda. Dette spil indeholder flere nøgen scener.

SM Choukyoushi Hitomi

Det vides ikke, hvem der har udviklet dette spil, da det kan være et uafhængigt produkt, der ikke blev sanktioneret af Nintendo of Japan. Spillet er tekstbaseret og involverer hovedpersonen i at udføre sado-masochistiske handlinger på en kvinde. Spillet er åbenbart kun for voksne på grund af dette indhold. Selvom det ikke er godkendt af Nintendo, har det fundet liv i emulatorcirkler som et spil, der kan downloades, inspirerende udgivelser af lige så uautoriserede efterfølgere.