Sådan køres Autocad Lite 32-bit under en 64-bit processor

AutoCAD LT er et todimensionalt computerstøttet tegnings- og designprogram. Programmet er udviklet af AutoDesk og leveres i 32- og 64-bit versioner. AutoCAD LT tilbyder en række værktøjer til udarbejdelse, samarbejde og dokumentation. Hvis du har 32-bit versionen af ​​AutoCAD LT installeret på et 64-bit operativsystem som Windows 7 64-bit eller Windows Vista 64-bit, kan du stadig køre programmet med et par ekstra trin.

Klik på knappen "Start", og vælg "Alle programmer". Find listen over AutoCAD LT-programmer i programlisten. Det vises muligvis i AutoDesk-mappen. Klik på programikonet for at starte det og se, om det kan fungere indbygget på 64-bit Windows.

Klik på "Start" -knappen, og vælg "Denne computer", hvis AutoCAD returnerer en fejl, når du prøver at starte. Dobbeltklik på "C:" og gå til "Program Files". Find mappen AutoDesk, og dobbeltklik på den.

Rul gennem listen over filer for at finde ".exe" -filen, der starter AutoCAD LT. Højreklik på denne fil, og vælg "Egenskaber".

Klik på "Kør dette program i kompatibilitetstilstand for:" og vælg "Windows XP SP2" i rullemenuen under denne mulighed. Klik på "Anvend" og "OK". Start AutoCAD LT for at bekræfte kompatibilitetstilstanden løser startproblemet.