Sådan midlertidigt slukker iPhone-opkalds-id for at foretage et blokeret opkald

Du kan vide, at iPhone-brugere kan vælge at deaktivere opkalds-id på deres iPhone for altid at foretage blokerede opkald fra dette nummer og telefon. Det betyder, at dine opkald vises som "blokeret" til modtagerens telefon hele tiden. Men du vil måske ikke blokere alle opkald hele tiden, og i stedet kan du bare midlertidigt blokere et iPhoneopkald, du laver.

Sådan midlertidigt deaktivere opkalds-id (for dit nummer), når du foretager et telefonopkald fra iPhone

For midlertidigt at blokere opkalds-id og foretage et opkald "Blokeret", kan du her gøre hvad du kan gøre på iPhone (eller Android eller en anden telefon):

  1. Gå til skærmbilledet Telefon app numerisk opkald
  2. Ring * 67 før du indtaster et andet nummer på skærmen, det skal prefikse det nummer, du vil ringe
  3. Indtast telefonnummeret som normalt for at ringe op, og fortsæt med at ringe som normalt

Nummeret, der er opkaldt, skal have * 67 som præfiks for at blokere dit opkalds-id for dette specifikke opkald. Hvis du f.eks. Kalder "1-808-555-1212", vil den blokerede version være "* 6718085551212"

Kun dette opkald vises som blokeret på grund af det indtastede * 67-præfiks. Dette deaktiverer midlertidigt opkalds-id på dit opkald, så du kan blive vist som blokeret og anonym.

Som nævnt kan du også få alle dine udgående opkald til at blive vist som "Blokeret" på modtagernes telefoner ved at deaktivere dit opkalds-id på iPhone, så er det sådan.

Du kan gøre dette med et hvilket som helst nummer, så når du ringer folk fra din iPhone og bruger * 67-præfikset, bliver dit opkalds-id deaktiveret, og dit nummer vises som "Blokeret" frem for et angivet navn eller et telefonnummer eller kontakt. Dette er nyttigt, hvis du foretrækker at forblive anonym, eller du kan bare ikke lide opkalds-id generelt.

Husk på, at dette kun vil blokere dit opkalds-id på normale mobiltelefoner og landlinjer. Det angiver ikke et anonymt opkald til offentlige tjenester, hvilket ikke er muligt med * 67.

Og for hvad det er værd, arbejder 67 for at ringe ud anonyme opkald på enhver iPhone, fastnet, Android, Blackberry eller Windows-telefon, det er den universelle 'anonyme' præfiks kode.