Sådan redigeres Video TS-filer

Den fil, som en DVD bruger til at gemme al video, lyd og data til disken, er kendt som en ISO- eller diskbilledfil. Hvis du åbner denne ISO, finder du to mapper, mappen Video_TS og mappen Audio_TS. Audio_TS-mappen indeholder intet, mens mappen Video_TS indeholder alle diskfiler, inklusive videoobjektfiler eller VOB'er og diskinformationsfiler eller IFO'er.

Uddrag og rediger filer i Video_TS-mappe

Trin 1

Træk mappen Video_TS ud af ISO-filen, hvis du endnu ikke har gjort det. Højreklik på ISO-filen, og vælg "Uddrag filer" i menuen. Video_TS- og Audio_TS-mapperne ekstraheres fra ISO og gemmes i mappen, der indeholder ISO-filen.

Trin 2

Dobbeltklik på Video_TS-mappen på din computers skrivebord. Et nyt vindue, mærket "Video_TS", åbnes, og alt indholdet af mappen vises på skærmen.

Foretag eventuelle ændringer i mappen Video_TS. Højreklik på en fil, du vil slette, og vælg "Slet" i menuen, eller træk filer for at flytte dem rundt i vinduet. Foretag de ønskede ændringer, og ændringerne træder automatisk i kraft.

Rediger Video_TS Video

Trin 1

Uddrag mappen Video_TS fra ISO-filen. Dobbeltklik på mappen Video_TS for at åbne den på skærmen og se efter filerne med VOB-udvidelsen.

Trin 2

Download enhver videokonverter, og installer den på din computer, eller gå til et online konverteringssystem som Media-Convert eller Zamzar. (Se ressourcer.) Følg instruktionerne på skærmen i konverteringssystemet for at importere nogen af ​​VOB-filerne fra mappen Video_TS. Vælg et standardfilformat, f.eks. AVI, for at konvertere filerne til, og klik på knappen "Konverter".

Trin 3

Start dit normale videoredigeringsprogram. Gå til "File"> "Import", og importer de konverterede filer til videoredigeringsprogrammet. Træk filerne til tidslinjen for videoredigeringsprogrammet, og brug programværktøjerne til at foretage eventuelle udskæringer eller ændringer af filerne.

Gem projektet som en film ved at gå til "File"> "Publish". Indtast et navn til de redigerede videofiler, og vælg det sted, hvor du vil gemme filerne på din harddisk.