Tilføj en besked til login og låseskærmen i Mac OS X

OS X har en flot ny funktion til at logge ind og låse skærme, der giver dig mulighed for at vise en besked under loginpanelet. Dette er synligt for alle, der kan se Mac-skærmen, og det er et godt sted at sætte enten en smule generisk personliggørelsesbesked eller endnu bedre, en tabt & fundet besked med nogle kontaktoplysninger og ejerskabsdetaljer.

Vi viser dig præcis, hvordan du opsætter dette på enhver Mac, det tager kun et minut:

Sådan tilføjes en login og lås skærm besked til OS X

Bemærk, at for at låseskærmmeddelelsen skal vises, skal du også have funktionen "Kræv adgangskode" tændt i sikkerhedspanelet, og derefter:

  • Åbn Systemindstillinger i Apple-menuen og klik på indstillingerne "Sikkerhed og privatliv"
  • Vælg fanen "Generelt", og klik derefter på det lille låsikon i nederste venstre hjørne af vinduet. Indtast administratorpassordet, når du bliver spurgt
  • Kontroller knappen ved siden af ​​"Vis en besked, når skærmen er låst", og skriv din login og lås skærm besked i boksen nedenfor
  • Klik på låsikonet igen for at indstille ændringerne og lukke Systemindstillinger

Hvis du vil bekræfte ændringen, skal du aktivere en pauseskærm med et sovehjørne eller låse din Mac-skærm med et tastetryk, bare vær sikker på at du har brug for en adgangskode, eller du vil ikke se din besked.

Du kan se, hvordan dette ser ud i skærmbilledet ovenfor og nærbilledebilledet nedenfor:

At have en besked på din låseskærm er et godt tabsforebyggende og generel tyverisikring, da enhver, der får Mac'en i hånden senere, vil se meddelelsen, og hvis de har en samvittighed, forhåbentlig kalder det nummer, du har sat på skærmen . Dette kan også hjælpe, hvis du nogensinde har fejlplaceret en Mac-bærbar computer, og det er en fantastisk tilføjelse til at indstille en "Hvis fundet" besked som iPhone-låseskærmens tapet, som blev foreslået af Apple for nogle år siden.

Dette tip fungerer universelt på alle nye Mac'er med OS X 10.7 Lion, 10, 8 Mountain Lion og OS X Mavericks (10, 9), og formodentlig alle fremtidige versioner af OS X. For dem der undrer sig, er screenshot-baggrunden faktisk Fliqlo-flipurens pauseskærm, som viser sig bag login og besked, der er placeret.