Media Player identificerer ikke cd-oplysningerne

Der er nogle få grunde til, at Windows Media Player muligvis ikke identificerer cd-oplysninger til en disk. For at hente CD-oplysninger opretter Windows Media Player forbindelse til Internettet og søger i en CD-database. Hvis der ikke er nogen internetforbindelse tilgængelig, kan Windows Media Player ikke hente oplysningerne. En anden grund til, at cd-oplysninger muligvis ikke vises, er at cd'en kan være meget sjælden eller meget ny. I begge tilfælde er cd-oplysningerne endnu ikke indtastet i databasen. Følg et par trin for at forsøge manuelt at oprette forbindelse til CD-informationsdatabasen for at få diskoplysninger.

Trin 1

Klik på "Start" og derefter på "Windows Media Player" for at åbne applikationen.

Trin 2

Indsæt cd'en i cd-drevet.

Trin 3

Træk og slip sporene på cd'en i det højre panel i Windows Media Player for at føje sangene til afspilningslisten "Now Playing". Det første spor begynder at spille.

Trin 4

Klik på knappen "Rip" i den øverste menulinje i Windows Media Player.

Trin 5

Klik på knappen "Find albuminfo" i Rip-menuen. Denne handling vil tvinge Windows Media Player til at søge efter CD-oplysningerne til den afspilende CD. En webside vises i afspillerens midterrude.

Trin 6

Klik på alternativknappen ud for "Søg efter albumnavn".

Trin 7

Indtast navnet på den cd, der afspilles, og klik på knappen "Næste". Windows Media Player starter en søgning i CD-databasen. Resultaterne vises på den følgende side.

Trin 8

Klik på alternativknappen ved siden af ​​albumtitlen, der matcher cd'en. Klik på "Næste". De valgte albumoplysninger vises på cd'en.

Trin 9

Klik på knappen "Søg igen" for at søge i databasen ved hjælp af en anden titel eller kunstnerens navn.

Klik på "Album ikke fundet" for at starte en inputformular til manuelt at skrive CD-informationen. Indtast oplysningerne, og klik derefter på "OK". De indtastede oplysninger vises på cd'en.