Mit Sony Trinitron TV tændes ikke

Sony-serien af ​​Trinitron-fjernsyn (nu ophørt) er rørbaserede tv-apparater, der bruges til at vise programmering på sin fladskærm. Når der bruges tv'et, hvis der ikke tændes for strømmen, eller der ikke vises noget lyd- / videosignal, er der kun en håndfuld muligheder til rådighed for at rette op på problemet. Hvis ingen af ​​de tilgængelige korrektionsmetoder fungerer, er der et internt problem med tv'et, der kun rettes af en erfaren tv-reparationstekniker.

Trin 1

Tryk på "Power" -knappen på tv'et i stedet for fjernbetjeningen. Batterierne på fjernbetjeningen er muligvis bare tomme.

Trin 2

Kontroller strømkablet, der løber fra Sony Trinitron til den lokale stikkontakt. Sørg for, at kablet er sat helt ind i både tv'et og stikkontakten, ellers når den elektriske strøm ikke til tv'et.

Trin 3

Frakobl strømkablet, der løber fra tv'et til stikkontakten. Stikkontakten kan være død. Sæt kablet i en anden stikkontakt, og tænd derefter for tv'et igen. Hvis stikkontakten er død, løser problemet ved den nye forbindelse.

Se over lyd- / videokablerne, der løber fra det eksterne udstyr til tv'et. Hvis A / V-kablerne ikke er tilsluttet helt, vil lyd- / videosignalet ikke nå dit tv, hvilket giver indtryk af, at tv'et ikke tænder.