Fix iPhone Cellular Data Problemer ved at nulstille netværksindstillinger

Jeg elsker min iPhone, men det har haft en del af netværkskvoter, og en af ​​dem er den tilsyneladende tilfældige manglende evne til at få adgang til det cellulære datanetværk. Jeg ved ikke, om dette er et AT & T-problem eller et iPhone-problem, men det er virkelig irriterende at ikke kunne bruge 3G / 4G / LTE-tjenesten, når jeg skal. Jeg gik på udkig efter en løsning på problemet og kom på tværs af en ret simpel og ligetilpasning efter at have gravet rundt i et stykke tid, og det er ekstremt nemt at gøre. Hvad du vil gøre for at løse dine cellulære eller generelle netværksdataproblemer, er nulstillet iPhone Network Settings, som vi viser dig, hvordan du gør.


Dette tager kun et par sekunder og kan gøres på en hvilken som helst iOS-enhed på samme måde, selvom vores fokus her er for iPhone, da det er cellulære evner er afgørende for, at hardwaren fungerer korrekt.

Sådan nulstilles netværksindstillinger på iPhone

Dette gælder iOS generelt med alle mobiltelefoner, der er i stand til mobiltelefoner, uanset transportør. Det betyder, om det kommer fra Verizon, T-Mobile, Sprint, AT & T eller den anden, det er værd at tage et skud, når du fejler netværksproblemer, og det kan endda også rette op på wi-fi-problemer:

  • Åbn indstillinger og gå til "General" efterfulgt af "Reset"
  • Tryk på "Nulstil netværksindstillinger" og bekræft nulstillingen ved at trykke på den gigantiske røde knap

De fleste problemer med mobil data og netværk med iPhone (eller 3G / LTE iPads) bliver nu løst. Selvom det ikke er nødvendigt, kan genstart af iPhone være nyttigt i nogle tilfælde. Du kan kun gøre det ved at tænde og slukke det igen via tænd / sluk-knappen.

Denne proces har bivirkningen ved at slette alle adgangskoder til trådløse routere og adgangspunkter, hvilket betyder at du bliver nødt til at genindtræde dem, når du finder disse netværk igen. Du kan måske notere nogle specielle skøre wifi-nøgler, før du gør dette.

Tidligere versioner af iOS havde samme funktionalitet, det så bare lidt anderledes ud:

Anyway, denne løsning fungerede for mig, og når som helst der er vedvarende netværksproblemer synes det at løse dem. Hvis du har problemer med din iPhone-dataforbindelse eller eventuelle netværksunderligger, kan du prøve at nulstille netværksindstillingerne selv, det kan bare virke.