Sådan opgraderes iCloud Storage Plan

Apple har udvidet deres iCloud storage plan lineup for at tilbyde dramatisk øget lagerkapacitet for et månedligt gebyr. De nye prisplaner tilbyder op til 1 TB samlet lagerkapacitet, hvilket burde være nok for næsten enhver gadget-ejer, selvom du har en håndfuld iPhones, iPads og Mac'er, der er i brug på et enkelt Apple ID.

At have tilstrækkelig iCloud Storage er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at lave iCloud-sikkerhedskopier af iOS-enheder og filer fra Mac OS X-apps. Derudover tilbyder Mac OS og iOS iCloud Drive-funktionen, der vil stole på den samme skylagringskapacitet til lagring af filer.


De opdaterede iCloud planstørrelser og deres ledsagende priser er nedenfor. Vi viser dig også, hvordan du hurtigt kan opgradere din plan, hvis du er interesseret i at have mere lagerkapacitet via iCloud-tjenesten.

Sådan kan du hurtigt opgradere eller ændre iCloud-opbevaringsplanen direkte fra iOS:

Sådan opgraderes til en større iCloud Storage Capacity Plan

Ændring af iCloud-lagerkapaciteten fra iOS gøres nemt gennem indstillinger:

  1. Åbn appen Indstillinger, og gå til "iCloud" (på nyere iOS-versioner sker dette ved at trykke på dit navn øverst i Indstillinger)
  2. Vælg "Opbevaring og sikkerhedskopiering" i bunden
  3. Vælg "Skift lagerplan" og tryk for at vælge den plan, du gerne vil opgradere til

Det er alt der er til det, ændringen træder i kraft straks. Hvis du beslutter dig for ikke at have den forskellige lagringsplan, kan du til enhver tid ændre eller annullere det ved at gå tilbage til indstillingerne og bare vælge en ny plan eller gå tilbage til 5GB-planen. Husk at reducere en iCloud-plan fra f.eks. 200 GB til 5 GB, vil resultere i tab af iCloud-backups, som udgør forskellen i størrelse.

Hvis du lige har opgraderet og derefter aktiveret iCloud-sikkerhedskopier for første gang, vil du være sikker på at starte en iCloud-backup manuelt for at få din første backup færdig. Du kan gøre det i det samme iCloud-indstillingspanel ved at vælge "Back Up Now", skal du bare være på et wi-fi-netværk, når du gør det.

Bortset fra iOS-sikkerhedskopier og fillagring, skal du huske, at iCloud Storage også spiller en vigtig rolle i Mac OS takket være den nye iCloud Drive-funktion, som giver en skybaseret lagringsløsning tilgængelig fra Finder, ligesom DropBox fungerer på en Mac.

Nye iCloud opbevaringsplaner og priser

  • 5GB - (standard) - gratis
  • 20GB - $ 0, 99 per måned
  • 200GB - $ 3, 99 per måned *
  • 500GB - $ 9, 99 per måned
  • 1TB - $ 19, 99 per måned

Hvis du er ligesom mange iOS-enhedsejere, kan du måske mærke iCloud Storage-klip og ofte løbe ind i manglende evne til at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch på grund af meddelelsen "Ikke nok lagring". Desværre forbliver standard 5 GB gratisplan uændret, og den størrelse er meget udfordrende at bruge til de fleste brugere, især hvis du ejer mere end en enhed. Derfor er dine muligheder enten at sikkerhedskopiere til en computer via iTunes og springe fuldstændig over iCloud-planopgraderingerne eller betale månedlig gebyr for udvidet lagerkapacitet med iCloud og den ekstra bekvemmelighed af cloudbackups.

* 200GB ved $ 3, 99 pr. Måned er vores generelle anbefaling til brugere, der har mere end en enkelt iOS-enhed, og som ønsker en større iCloud-opbevaringsplan. Betaler for 20 GB betaler stort set bare for at løbe tør for plads efter en enkelt backup af en iOS-enhed, og 20 GB er ret begrænset til iCloud Drive-funktionen i OS X. Derfor skal du gå med iCloud storage, hvis du ønsker at købe 200 GB (eller større), og glem ikke at faktorere det til prisen for din iPhone, iPad eller iPod touch!