Hvad er et SAP-system?

SAP-software er software, der hjælper dig med at styre din lille, mellemstore eller store virksomhed. SAP leverer software skræddersyet til at passe til forskellige aspekter af din virksomhed. Softwaren er modulær, så du først kan implementere en del af løsningen og derefter fortsætte med at implementere andre dele senere.

Finansiere

SAP tilbyder finansmoduler. Disse moduler hjælper dig med at styre hovedbogen, tilgodehavender og tilgodehavender og understøtter mange forskellige metoder til regnskab. Nogle moduler tilbyder også ledelsesfremskrivninger og regnskabsanalyse.

Menneskelige ressourcer

SAP-softwares styringssystemer understøtter mange HR-funktioner. Nogle understøttede funktioner inkluderer generel medarbejderadministration, sundhedsadministration, rejsestyring og udgiftsstyring.

Projektledelse

SAP-software kan hjælpe med at styre din virksomhed projekt-for-projekt-basis ved at hjælpe dig med at styre individuelle projekter, herunder projektfakturering, regnskab og udførelse.

Indkøb & forsyningskæde

SAP har stærke moduler til indkøb og supply chain management. Moduler kan omfatte en række løsninger fra grundlæggende indkøb til avanceret forsendelse og logistik.

Udvikling og fremstilling

SAP er sandsynligvis bedst kendt for sine produktudviklings- og fremstillingsmoduler. Disse moduler spænder fra styring af den første produktudvikling til moduler, der hjælper med at styre produktionsaktiver i hele din virksomhed.