Sådan konverteres en AVI til MP4 ved hjælp af iMovie

Ved hjælp af Quicktime-konverteringsindstillingerne i iMovie er det ret simpelt at importere en film i et format og derefter konvertere den til et andet format, herunder at dreje en .avi-fil til en .mp4 - også kaldet en MPEG-4-videofil. Selvom du ikke har nogen erfaring med at arbejde med videoredigeringsprogrammet, skal du være i stand til at udføre denne opgave med lidt besvær. Afhængig af længden af ​​din video vil den længste del af processen sandsynligvis vente på, at filen gemmes som en Quicktime-fil.

Trin 1

Åbn iMovie, og start et nyt projekt ved at klikke på "File" og "New Project." Når du bliver bedt om det, skal du give projektet et navn og henvise det til at gemme i den valgte mappe. Din video vises nu i Preview-ruden i iMovie.

Trin 2

Klik på den video, du lige har importeret, og træk den ned til tidslinjen. Hvis du vil foretage ændringer i videoen, f.eks. Tilføje overgange, musik eller andre effekter, skal du bruge fanerne Effekter under Videoafspiller til at føje dem til tidslinjen nu.

Trin 3

Klik på "Del" fra den øverste menu i iMovie, og klik derefter på "Eksporter ved hjælp af Quicktime." En popup-menu vises; klik på "Eksporter", og vælg derefter "Film til MPEG-4." Giv filen et navn i vinduet "Gem som", og sørg for at efterlade .mp4-udvidelsen i slutningen af ​​filnavnet. Vælg den mappe, du vil have din video gemt i, og klik derefter på "Gem".

Afslut iMovie, og åbn mappen, hvor du gemte din nye .mp4, for at sikre, at filen er der og gemmes i det rigtige format.