Sådan konverteres adgangskodebeskyttede PDF-filer til Word

En PDF er en fil, der er oprettet med et Adobe Acrobat-plug-in, og formatet er beregnet til at sikre, at en fil forbliver uændret og ser stort set den samme ud på skærmen som på papir, ifølge webstedet FileInfo. Ved at konvertere en PDF-fil til et Word-dokument fortryder du det arbejde på en måde og gør dokumentet igen mutabelt. Der er flere gratis online applikationer, der giver dig mulighed for at foretage denne konvertering, men for at konvertere en adgangskodebeskyttet PDF skal du også kende PDF-kodeordet og bruge et program til fjernelse af adgangskode.

Fjernelse af adgangskoden

Trin 1

Naviger til et PDF-websted til fjernelse af adgangskode, eller download gratis PDF-software til fjernelse af adgangskode, hvis du ikke allerede har en sådan software installeret. Der er mange af disse websteder tilgængelige, og de fungerer alle på en lignende måde. Nogle fremtrædende eksempler inkluderer PDF PasswordRemover.net, Easy PDF Password Remover og FreeWare PDF oplåser (se links i "Ressourcer").

Trin 2

Upload PDF'en til webstedet eller programmet ved at trykke på knappen "Upload" eller "Tilføj" på webstedet eller programmet. Dette åbner et vindue, der giver dig mulighed for at gennemse harddisken og vælge PDF.

Trin 3

Indtast PDF-adgangskoden. Du skal kende adgangskoden for at fjerne den.

Tryk på knappen "OK" eller "Konverter". Programmet skal sende en ubeskyttet PDF.

Konvertering til Word

Trin 1

Naviger browseren til et PDF-til-Word-dokumentkonverteringswebsted. Der er flere sådanne websteder, herunder Konverter PDFtoWord.net, PDF Online og PDFtoWord.com (se links i "Ressourcer"). Disse sider har stort set den samme funktionalitet og kontrol.

Trin 2

Upload filen til webstedet ved hjælp af knappen "Vælg fil".

Tryk på knappen "Konverter og download". Siden konverterer derefter filen til et Word-dokument og sender den direkte til din harddisk.